Apartamente într-un complex cu vedere la oraș și mare în Alanya Kargicak

Kargıcak Belediyesi
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 86 m² • referință: AYT-03041-27694
941.385 RON
Apartamente de specialitate într-un complex aproape de Hotel Concept în Alanya Kargicak

Alanya. Cu frumusețea sa istorică și naturală, plajele calde care se întind de-a lungul orașului de la est la vest, dezvoltarea economică ridicată și nivelul cultural ridicat, este cea mai importantă zonă de coastă de la Marea Mediterană pentru viață, investiții și vacanțe. Acest complex este situat la est de Alanya, care este una dintre cele mai investite zone în care dezvoltatorii au investit, Kargicak, oferind vederi la natură și vedere la mare din sud. Kargicak este situat convenabil și oferă necesități zilnice, cum ar fi restaurante, cafenele, centre comerciale, supermarketuri și bancomate.

Apartamentele de vânzare în Alanya sunt la 2,1 km de plajă, la 4 km de Mahmutlar, la 16 km de centrul orașului Alanya, la 25 km de Aeroportul Gazipașa și la 130 km de Aeroportul Antalya.

Apartamentele cu design meticulos beneficiază de facilități precum piscine exterioare/interioare, jacuzzi, terasă, grădini spațioase și verzi, sală de gimnastică, centru spa, saună, hamam, locuri de joacă pentru copii, zonă de joacă interioară, sală PlayStation, sală de studiu și bibliotecă disponibile în clădire. Complex. În plus, complexul va fi dotat cu un generator, camere de securitate și camere de supraveghere.

Apartamentele de vânzare sunt dotate cu podele, vopsele de perete, corpuri de iluminat, dulapuri de baie și bucătărie, gresie de baie, cabine de duș în băi, suprafețe de baie și bucătărie, balcon și balustradă pentru scări. Apartamentele vor fi livrate cu instalații electrice, termice și sanitare, precum și uși interioare și exterioare și uși de balcon.


AYT-03041

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi86 m²
Total110 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Grătar
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Cadă cu hidromasaj
Centru de fitness
Grădină
Sauna

Kargıcak Belediyesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2024