Gata să mute vile mobilate lângă plaja Lara din Guzelba

Güzeloba
Casă • 5 cameră(e) • 4 pat. • 3 baie. • 250 m² • referință: AYT-03191-23181
5.338.990 RON
Vile mobilate în complex cu piscină, lângă plaja Lara din Guzeloba

Vilele de vânzare sunt situate în Guzeluba, una dintre zonele de lux din Antalya, lângă plaja Lara, locația privilegiată a vilelor, la câțiva pași de plaja Lara, coasta magnifică de nisip a Mării Mediterane, oferă o oportunitate de investiții.

Vilele de vânzare situate în Antalya se află la câțiva pași de o școală privată, o stație de autobuz, piețe și alte facilități sociale. De asemenea, vila: 1 km până la plaja Lara, 5,5 km până la spitalul Anadolu, 7 km până la cascada Duden, 9 km până la centrul comercial Terra City, 10 km până la Aeroportul Antalya, 16 km până la Kaleiçi, 16,5 km până la Land of Legends

Vilele de vânzare sunt situate într-un proiect format din 6 vile detașate construite pe o suprafață de teren de 3582 metri pătrați. Vilele situate în complex într-o locație excelentă au o grădină mare. Există o piscină comună, o zonă mare de grădină, o zonă de parcare în aer liber, camere de supraveghere și un generator electric în complex.

Vilele de vânzare sunt complet mobilate cu mobilier de înaltă calitate și gata să se mute. Vilele oferă o viață confortabilă și de înaltă calitate.


AYT-03191

Spații

Camere5
Dormitoare4
Băi3
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi250 m²
Total350 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Mobilat
Parcare

Güzeloba

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipCasă
Anul construirii2018