Casă fermecătoare cu 4,5 camere în Ennenda

Ennenda
Casă dublă • 4.5 cameră(e) • 94 m² • referință: a00Vj0000050Vs9IAE_03QX6
8.515 RON

Această fermecătoare casă de colț cu 4,5 camere va fi disponibilă pentru închiriere începând cu 1 august 2024 sau cu programare. Situat liniștit și într-o stare bine întreținută, oferă tot ce are nevoie o familie mică.


La parter veți găsi bucătăria elegantă, cu zonă de luat masa pentru mese conviviale. Adiacent este camera de zi inundată de lumină, cu o sobă de teracotă, care promite confort.


Zona de dormit de la etajul superior oferă suficient spațiu pentru o familie mică, cu o cameră care include baie privată și o altă cameră cu vedere spre sud. O a doua cameră umedă cu duș, toaletă și chiuvetă oferă un confort suplimentar. Cu o altă cameră și o cameră de depozitare, mansarda oferă posibilități suplimentare pentru spațiu de depozitare sau ca refugiu pentru hobby-uri sau cameră de joacă pentru cei mici.


În camera mare de la subsol, cu propria mașină de spălat și uscător de rufe la subsol, veți găsi suficient spațiu pentru nevoile dvs. personale. Subsolul este ușor accesibil prin intrarea inferioară, astfel încât să vă puteți depozita cu ușurință bicicleta și elementele esențiale de iarnă, cum ar fi schiurile sau săniile. Parcarea publică este la doar câțiva metri, iar un loc de joacă frumos chiar după colț oferă un paradis. Bucurați-vă de priveliștile senzaționale și de groapa de foc publică care face acest loc special în timpul verii.


Casa are încălzire rapidă pe gaz și un cazan care se încălzește rapid chiar și cu un consum ridicat de apă caldă. O conexiune cu fibră optică este în lucru pentru a vă oferi tehnologie de ultimă generație. Vino și îndrăgostește-te de noua ta casă.


Costurile suplimentare sunt suportate direct de chiriaș.


Această ofertă properti se caracterizează prin următoarele avantaje:


  • Renovat în 2011
  • Camere inundate de lumină
  • Living luminos cu sobă de teracotă
  • Pivniță mare cu propriul WM / pahar
  • Compartiment cupă
  • Parcare publică în aer liber la câțiva metri distanță
  • Loc de joacă frumos, cu groapă publică de foc după colț


Interesat? Contactați-ne pentru o consultare fără obligații


Pentru a comercializa singur o proprietate? Convingem cu condiții corecte și transparente

Spații

Camere4.5
Parcări (exterior)1

Suprafețe

Cameră de zi94 m²
Total106 m²
Parcare

Ennenda

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipCasă
Anul renovării2011