Vilă cu grădină mare lângă plajă și teren de golf în Kadriye

Kadriye Belediyesi
Casă • 6 cameră(e) • 4 pat. • 2 baie. • 180 m² • referință: AYT-04179-35824
1.094.618 RON
Vilă triplex cu grădină mare în Kadriye, aproape de terenuri de golf și plajă

Vila de vânzare este situată în Kadriye, centrul de atracție din Antalya, renumit pentru terenurile sale de golf și fotbal. Kadriye este o stațiune turistică deschisă douăsprezece luni pe an, unde se află faimosul centru de divertisment Antalya, țara legendelor și hoteluri de golf de renume mondial. Zona, care implementează proiecte noi și de înaltă calitate în fiecare zi, oferă oportunități de investiții.

Vilă de vânzare în Kadriye, Antalya este la câțiva pași de stația de autobuz și de piață, la 1,2 km de centrul comercial Forsa, la 2 km de terenul de golf, la 2,5 km de Land of Legends și Kadriye Center, la 3,2 km de plaja publică Kadriye, Aeroportul Antalya este la 29 km și la 35 km de centrul orașului Antalya. Triplex Twin Villa este situată într-un complex situat convenabil, cu piscină.

Vila triplex este construită pe un teren de 262 m² cu o suprafață netă de utilizare de 160 m². Vila are o grădină de 100 de metri pătrați și, deoarece este un teren de colț în cadrul complexului, părțile din față și laterale ale vilei nu pot fi închise. Vila dispune de parcare automata semi-deschisa si depozit.

La parterul vilei, un living, o bucătărie în plan deschis, un balcon, o baie. Are 3 dormitoare, 1 baie comună la primul etaj, 1 dormitor, 1 chicinetă și o terasă închisă la etajul al doilea, folosită și ca living, partea din spate închisă are vedere la toate direcțiile și oferă o viață plăcută.

Vila are caracteristici de îmbunătățire a confortului, cum ar fi uși din oțel, uși de cameră vopsite, sistem de iluminat spot, ferestre și obloane din PVC, camere de supraveghere, aparate de aer condiționat, infrastructură de gaze naturale, set de bucătărie, încălzitor de apă, paturi și dulapuri, seturi de scaune și TV.

Vila twin din cadrul complexului este situată într-o locație excelentă, cu o zonă mare de grădină și o zonă mare de living care așteaptă noul proprietar.


AYT-04179

Spații

Camere6
Dormitoare4
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi180 m²
Total230 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Piscină
Terasă

Kadriye Belediyesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipCasă
Anul construirii2006