Casa ta de vis cu 2 paturi, 2 băi cu piscină te așteaptă la Pattaya Land and House Village

Pattaya City
Casă • 2 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 126 m² • referință: S-0789L
752.556 RON
Explorați-vă casa perfectă la Pattaya Land and House Village. Alegeți dintr-o varietate de opțiuni spațioase cu 2 dormitoare și 2 băi.

Casa se află pe un teren de 364 m2, cu un spațiu interior confortabil de 126 m2. În aer liber, bucurați-vă de o terasă acoperită, o zonă de parcare și un spațiu pavat în aer liber. Grădina este bine întreținută, cu copaci și arbuști, oferind un refugiu liniștit. Proprietatea este complet împrejmuită pentru securitate și intimitate.

Relaxați-vă și relaxați-vă în piscina primitoare, adâncă de aproximativ 6,5 x 3,5 x 1,5 metri.

În interior, veți găsi o zonă de bucătărie încorporată, un frigider mare și 3 unități de aer condiționat pentru confortul dumneavoastră. Casa este goală, oferindu-vă libertatea de a personaliza spațiul după bunul plac.

Pattaya Land and House Village oferă facilități de securitate 24-ore pentru liniștea dvs. sufletească.

Situat convenabil, veți găsi Tara Pattana International School, regent International School, Pattaya Elephant Village și Thepprasit Night Market în apropiere. Sukumvit Road și comunitatea comercială Pattaya sunt, de asemenea, ușor accesibile.

Experimentați confortul și comoditatea la Pattaya Land and House Village - un loc pe care vă va plăcea să-l numiți acasă.

Spații

Camere2
Dormitoare2
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi126 m²
Lot de teren364 m²
Facilități extras de IA.
Aer condiționat
Grădină
Parcare
Piscină
Terasă

Pattaya City

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.