Apartamente într-un complex elegant cu spații verzi în Gokturk Istanbul

Göktürk Merkez
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 81 m² • referință: IST-01104-23818
4.399.830 RON
Apartamente într-un complex peisagistic lângă aeroport în Eyup Sultan Istanbul

Prestigiosul proiect este situat în Gökturk, Eyup Sultan. Un centru de investiții în creștere situat pe partea anatoliană a Istanbulului. Cu apropierea sa de Aeroportul din Istanbul, șoselele de centură și priveliștile spre pădure, Gokturk devine o locație foarte căutată pentru o viață separată. În apropiere există un teren de golf și o fermă de cai. Gokturk are, de asemenea, o linie de metrou spre aeroport, care a început recent să funcționeze.

Apartamentele de vânzare în Istanbul Eyup Sultan sunt la 680 m de stația de autobuz, 1,2 km de spital, 1,8 km de centrul comercial, 5,3 km de universitate, 18,3 km de Aeroportul Internațional din Istanbul, 31,4 km de Podul Fatih Sultan Mehmet și 35,4 km de Podul Yavuz Sultan Selim.

Proiectul amenajat include 160 de apartamente în cadrul a 13 blocuri situate pe un teren de 20.770 m². Complexul este bogat într-o piscină interioară și exterioară, restaurant, grădini private, zonă de parcare interioară, servicii de securitate non-stop, șapte zile pe săptămână și camere de supraveghere.

Apartamentele sunt disponibile în opțiuni cu două, patru și 5 dormitoare. Are living, baie, baie privată, spălătorie și balcon. Unele apartamente au grădini private. Fiecare apartament este dotat cu sistem smart home, aparate de aer condiționat, uși interioare proiectate, sisteme de încălzire prin pardoseală, învelitori din marmură naturală, parchet și cabine de duș.


IST-01104

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi81 m²
Total101 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Garaj

Göktürk Merkez

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la pădure
TipApartament
Anul construirii2023