Apartamente în complex cu piscină în Gazimagusa Eskili

Northern Cyprus
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 79 m² • al 4-lea etaj • referință: ECN-00032-35877
859.476 RON
Apartamente în Eskili într-un complex securizat, cu vedere la mare

Eskili este una dintre cele mai fierbinți zone din Ciprul de Nord, identificată prin faimoasele sale plaje de nisip. În fiecare an, populația din Eskili crește, deoarece foștii turiști au decis să se stabilească aici cu ajutorul proiectelor de locuințe multifamiliale de lux.

Apartamentele noastre nou construite de vânzare în Ciprul de Nord Eskili sunt la 900 m de mare, 2,5 km de spital și școli rurale, 4 km de centrul cartierului Eskili, 13 km de centrul turistic Bafra, 18 km de centrul orașului Gazimagusa și spitalul de stat, 49 km de Aeroportul Ercan și 70 km de Lefkoça și Gerni.

Complexul, care se potrivește cu 2500 de metri pătrați de teren, este format din două blocuri, fiecare având 11 etaje. În total, există 22 de apartamente și două magazine în complex. Comunitatea noastră închisă are o piscină, piscină pentru copii, sală de gimnastică, loc de joacă pentru copii, parcare auto, lift, sistem de interfon vizual, dulap încorporat, pervazuri din marmură, geamuri duble din PVC, balustradă de sticlă și încălzitor electric de apă. Sistemul central prin satelit, infrastructura de internet și infrastructura de aer condiționat îmbogățesc confortul oferit de prestigiosul nostru proiect.


ECN-00032

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi79 m²
Total87 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Intercom
Internet
Parcare

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2022