Forest Front Villas Terra Duğa Project in Doșemealtı Düzlerșamçame

Düzlerçamı Mahallesi
Casă • 7 cameră(e) • 6 pat. • 3 baie. • 205 m² • referință: AYT-03255-35859
6.299.910 RON
Vile detașate în Doșımealtı Düzlerçamme, înconjurate de natură și la câțiva pași de pădure

Vilele sunt situate în cartierul Dozlırçamey din districtul Doșımealtı. Vilele sunt aproape de frumusețile naturale și istorice, cum ar fi Güver Uçurumu, Güver Șelalesi, Düzlerçamı și Termessos Milli Parkı, 600 m de autostrada E87, 6,2 km de centrul districtului Doșimalı, cu facilități sociale, cum ar fi cafenele, restaurante, bănci și notari, 7 km de Spitalul privat Termesos, 17,2 km de Özdilek AVM, 18,4 km de Antalya Belim University, 22,2 km de Konyaaltı Beach Park, 26,1 km de Kaleiçi și 31,7 km de Aeroportul Antalya.

Vile de vânzare în Doshimealtı sunt situate într-un proiect construit pe o suprafață de teren de 19.043 m². Există 42 de vile independente în proiect: în vilele din proiectul Terra Doğa, care au finalizat lucrări de amenajare a teritoriului, grădini elegante și bine întreținute, alei de mers pe jos, foișoare, sistem de irigare, generator (cu sistem de generare a energiei electrice), parcare interioară (capacitate de două vehicule pe vilă), sisteme de stingere a incendiilor, locuri de joacă pentru copii, sisteme de ventilație, apă. Există un sistem de purificare, centru de fitness, spa, baie turcească, facilități la fața locului, cafenea, sistem de camere și securitate 24/7.

În vilele cu cinci dormitoare, există un living, bucătărie separată sau în plan deschis, intrare, garderobă, grădină de iarnă, 3 băi proprii, dressing, spălătorie și cameră de călcat și balcon.

În plus, în fiecare cameră; aer condiționat, infrastructură de internet, cabină de duș, set de bucătărie, jaluzele electrice, infrastructură TV prin satelit, încălzire prin pardoseală, grădină hobby, pompă de căldură, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde și zonă de depozitare.


AYT-03255

Spații

Camere7
Dormitoare6
Băi3
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi205 m²
Total271 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Piscină
Saună
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Internet
Mașină de spălat vase

Düzlerçamı Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la pădure
TipCasă
Anul construirii2024