BUNGALOU TIROLEZ FERMECĂTOR CU VEDERE PANORAMICĂ ÎN KIRCHDORF IN TIROL - REȘEDINȚĂ DE AGREMENT

Gemeinde Kirchdorf in Tirol, Feriendorf 12, 6382 Kirchdorf in Tirol, Austria
Vilă • 3 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 71 m² • Parter
4.926.656 RON

Situat într-o locație liniștită și însorită, cu vedere impresionantă la maiestuosul Corn Kitzbüheler, acest bungalou tirolez este situat în Kirchdorf, Tirol.

Casa impresionează prin structura deschisă a acoperișului, precum și prin tâmplăria de înaltă calitate din lemn vechi și stejar. Terasa la soare și grădina minunată vă invită să vă relaxați și să vă bucurați.

Zona mare de living și de luat masa impresionează prin conceptul său open room și este un loc perfect pentru a zăbovi, mai ales în timpul iernii, în timp ce soba de teracotă oferă căldură și confort. Bucătăria oferă spațiu amplu pentru gătit și mâncat cu familia și prietenii.

Casa are două dormitoare care pot găzdui o mică familie sau un grup de prieteni. Baia este dotată cu gresie din porțelan și are tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Este disponibilă o toaletă suplimentară pentru oaspeți.

Fiind unul dintre cele mai mari puncte culminante, acest bungalou are râvnita dedicare a reședinței de agrement, făcându-l un refugiu perfect sau o a doua casă.

În plus, bungaloul este echipat cu un sistem venețian de jaluzele și supraveghere video. Oferta este completată de un loc de parcare în garaj, un loc de parcare carport și un loc de parcare în aer liber.

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi1
Camere2

Suprafețe

Cameră de zi71 m²
Lot de teren362 m²
Garaj
Grădină
Parcare
Terasă

Feriendorf 12, 6382 Kirchdorf in Tirol, Austria, Gemeinde Kirchdorf in Tirol

Panoramică vedere la munți
TipCasă
Anul construirii2018
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date