Casă pentru Cumpărați În Ptuj, Slovenia

Ptuj
Casă semi detaşată • 4 cameră(e) • 4 pat. • 2 baie. • 163 m² • 1st etaj • referință: 490151007-502
1.468.011 RON
Casă semi-detașată proiectată modern, cu un standard ridicat de viață într-un mediu liniștit, la 2 km de Ptuj (cartierul suburban Žabjak). Locația oferă acces rapid la oraș și la toată infrastructura necesară, iar pe de altă parte oferă un contact excelent cu natura și numeroase oportunități pentru activități sportive și plimbări în natură.

Casă cu un acoperiș înclinat proiectat modern pe două etaje.
La parter: intrare, hol de intrare, camera tehnica, utilitati, baie pentru oaspeti, camera de oaspeti, living cuprinzand bucatarie, sufragerie si living. Din camera de zi există o ieșire la terasă, măsurând 13m2. Din camera de zi, scările duc la podea, unde există o baie mare de familie cu duș, cadă și două chiuvete, două camere pentru copii, un dormitor cu dulap.
În fața casei există un baldachin pentru două mașini de aproximativ 40m2.

Infrastructura municipală este reglementată, apă, electricitate, canalizare, apă pluvială. Încălzirea este complet sub pardoseală cu o pompă de căldură "aer-apă", împărțită separat în fiecare etaj. Casa are, de asemenea, un coș de fum și toate pregătirile pentru șemineu. Țevile și instalația pentru aer condiționat (unitate exterioară și interioară) sunt, de asemenea, așezate. Instalare încorporată pentru camere.
Unele caracteristici mai tehnice:
Casa are constructii clasice din caramida din beton armat, placi 25cm, upgrade cu caramida Porotherm caramida 25cm, pereti interiori 20cm. Unitățile au pereți dubli de 25 cm între ele, între care există izolație termică și fonică (firewall). Placă deasupra parterului și podelei 20cm.

Acoperișul este din tablă trapezoidală de culoare gri, grosime 0,5mm cu izolație de 3cm și este potrivit conform tuturor standardelor pentru obținerea consimțământului pentru o centrală solară. Placa de deasupra parterului cu pâslă permeabilă la vapori și 45 cm de vată bazaltică este, de asemenea, izolată.

Ușile de intrare ale renumitului brand "PIRNAR" sunt instalate, antifurt și cu funcția de deschidere la imprimare. Alte ferestre și uși sunt albe, cu geamuri termice în trei straturi în interior, în exterior gri ANTHRACIT, de calitate germană renumită "REHAU". Toate ferestrele și ușile au jaluzele electrice. Pervazuri de culoare neagră (gamă de prețuri mai mare). Toate granițele casei sunt în negru mat. (NOU).

Fațadă 20cm EPS plus XPS pentru podele impermeabile. Stratul de finisare este alb, cu o combinație de maro. Aleea se face de la drumul asfaltat de sub coronament, care va fi pavat cu pavele, precum și restul curții și poteca de lângă casă, până la ultima terasă.

Gard modern de sticlă pe balcoane "gri persol" fără stâlpi, numai profil de aluminiu.

Proiectul include, de asemenea, o magazie de grădină proiectată modern la granița dintre case.

O oportunitate excepțională pentru toți cei care doresc un sejur de calitate, cu un design modern și funcțional, cu costuri reduse de operare, într-o locație excelentă și liniștită.

Proprietate care merită văzută și cumpărată.
VĂ RECOMANDĂM CU CĂLDURĂ!!

Spații

Camere4
Dormitoare4
Băi2
Camere2
Apartamente1
Parcări (exterior)2

Suprafețe

Cameră de zi163 m²
Lot de teren366 m²
Total163 m²

Ptuj

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipCasă
Anul construirii2023
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date