Apartamente cu vedere la lac în Country Club în Benahavis

Málaga
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 122 m² • referință: AGP-00720-26046
5.025.293 RON
Apartamente ecologice în Country Club din Benahavis, Málaga

Benahavis este o așezare situată între Marbella, Ronda și faimoasa Estepona, oferind vederi uimitoare cu natura sa verde luxuriantă. Zona este, de asemenea, la aproximativ 7 km de coastă.

Apartamentele cu design elegant sunt situate convenabil, la doar câteva minute de plajele cu nisip. Apartamentele sunt, de asemenea, la 15 minute de Puerto Banus, la 45 de minute de Aeroportul Malaga și la aproximativ o oră de centrul orașului Malaga.

Proiectul decent de mai sus este Country Club, situat pe un teren imens de 200 de hectare. Apartamentele din Benahavis fac parte din proiect și sunt situate vizavi de lacul artificial. Country Club include activități precum canotaj, schi nautic, canotaj, teren de golf, terenuri profesioniste de tenis și paddle tenis. În plus față de aceste facilități, există un club pentru copii și un centru de wellness cu piscină comună, un centru sportiv complet echipat, un centru spa, o saună și săli de masaj.

Apartamentele au un design durabil și sunt candidate pentru certificarea BREEAM (BRE Environmental Assessment Method), care evaluează eficiența energetică.

Apartamentele sunt dotate cu bucătării complet utilate, sisteme de automatizare a casei, aer condiționat și încălzire prin pardoseală. Cu toate acestea, unele caracteristici, cum ar fi o piscină, saună, baie turcească și facilități de grătar, pot fi adăugate la un cost suplimentar.


AGP-00720

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi122 m²
Total197 m²
Aer condiționat
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness

Málaga

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2026
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date