Apartamente cu piscină în Bagcilar, Istanbul

Bağlar Mahallesi
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 60 m² • referință: IST-00362-35851
1.065.222 RON
Apartamente cu piscină în Bagcilar, Istanbul

Apartamentele cu livrare imediată sunt situate pe Basin Express Road din Bagcilar, Istanbul. Basin Express este una dintre cele mai populare locații din Istanbul.

Apartamente de vânzare în Istanbul Bagcilar: situat între autostrăzile E-5 și TEM. În plus, apartamentele sunt la 350 km de Basin Express Yolu, la 4 km de Istanbul Avm Mall, la 3,7 km de CNR Expo Center, la 4 km de lacul Küçükçekmece, la 7 km de portul de feriboturi Edo, la 7 km de portul de agrement Atakoy și la 27 km de aeroportul din Istanbul.

Ansamblul rezidențial are un total de 432 de apartamente, formând un singur bloc pe o suprafață de teren de 11.000 m². Cazare, piscine exterioare și interioare, zone de parcare exterioare și interioare, cameră de depozitare pentru fiecare apartament, sală de gimnastică complet echipată, loc de joacă pentru copii, camere de securitate 24/7 și securitate, spa, saună, sală de masaj, baie turcească, cafenea, restaurant, magazine, inclusiv facilități precum căi de mers pe jos și zone de lectură și studiu.

Reședința are serviciu de concierge, serviciu de trezire, recepție pentru oaspeți, recepție, birou de informare și orientare, puncte de control de securitate a locuinței, intrare în parcare, apel de urgență, prim ajutor și consumabile de igienă. Serviciile de care puteți beneficia contra cost includ servicii de spălătorie și curățătorie chimică, servicii de transport și rezervare, servicii de alimentație și băuturi, servicii de întreținere tehnică, servicii de curățenie și servicii de spălătorie auto.

Apartamentele rezidențiale confortabile de vânzare au multe tipuri și etaje diferite, cum ar fi bucătării deschise și închise, cu sau fără balcon și una sau două băi.

Apartamentele de vânzare au uși exterioare din oțel, aparate de bucătărie, acoperișuri din lemn și ceramică, cabină de duș, ferestre din PVC cu geam termopan și uși de balcon, WC, infrastructură de internet cu fibră optică, 3,10 m. Sunt disponibile caracteristici precum înălțimea tavanului și sistemul de încălzire centrală.


IST-00362

Spații

Camere3
Dormitoare2

Suprafețe

Cameră de zi60 m²
Total88 m²
Balcon
Lift
Saună
Facilități extras de IA.
Administrator de clădire 24/7
Centru de fitness
Internet
Parcare
Piscină

Bağlar Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2020