Vilă cu 5 paturi și 3 băi cu piscină de vânzare, El Madronal, Costa Adeje 895.000€

Santa Cruz de Tenerife
Proprietate • 5 cameră(e) • 5 pat. • 3 baie. • 239 m²
4.454.084 RON
Vilă cu 5 dormitoare, 3 băi de vânzare în El Madronal, Costa Adeje 895,000€

Aceasta ar putea fi o casă de familie minunată, dispusă pe trei niveluri, cu mult spațiu în aer liber, vedere la mare și o piscină.

Listat pentru vânzare EXCLUSIV cu Andy Ward - Tenerife Estate Agents!

Unele dintre caracteristicile vilelor includ o terasă mare de 60m2 și grădină cu vedere la mare, piscină, o terasă de 21m2 în afara dormitorului principal cu vedere panoramică la mare și un garaj mare.

Acesta este situat în zona rezidențială de lux El Madronal, la câțiva pași de Școala și Colegiul Internațional Adeje.

La nivelul de intrare în proprietate aveți Lounge, bucătărie, terasă mare la soare în față, cu vedere la mare și terasă acoperită la reart. De asemenea, piscina din spatele proprietății, cu o terasă comunicantă în față. Interiorul parterului măsoară 65m2, iar exteriorul, inclusiv piscina, este de 137m2

La etaj, la primul etaj, există 3 dormitoare cu 2 băi și terase în afara dormitoarelor. Dormitorul principal din față are o terasă cu vedere panoramică la mare. Dimensiunea interioară la etaj este de 61m2. Terasele exterioare măsoară 21m2

Nivelul subsolului proprietății măsoară 113m2 în total. La acest nivel au fost adăugate 2 dormitoare suplimentare și o baie și există un depozit și parcare pentru 2 vehicule.

Interior total: 239m2 inclusiv nivelul subsolului.

Exterior total: 158m2 inclusiv piscina.

El Madronal este o zonă rezidențială populară din Costa Adejes. Acesta este situat la aproximativ 5 minute de mers cu mașina de orașul Adeje, unde veți găsi tot ce aveți nevoie, de la bănci, supermarketuri, școli bune și restaurante locale excelente. Sunteți la doar 10 minute de mers cu mașina de Costa Adeje și de unele dintre cele mai bune plaje din Tenerife.

Această proprietate este perfectă pentru familiile care doresc să se afle la câțiva pași de școala din apropiere și la o scurtă călătorie cu mașina de toate stațiunile. Este, de asemenea, ideal ca o casă mare de vacanță de familie - chiar în afara zonelor turistice, dar la doar câteva minute de mers cu mașina de tot. Ca o casă de vacanță, ar fi, de asemenea, o investiție excelentă, cu o cerere mare pentru vile de vacanță mari în această zonă.

Completați formularul de mai jos sau sunați-mă la 671 114 013 dacă doriți să aruncați o privire. Această proprietate este disponibilă doar prin intermediul agenților imobiliari Andy Ward - Tenerife, contactați-ne direct dacă sunteți interesat să vizionați. Vizionările se pot face numai cu planificare și notificare prealabilă, vă rugăm să vă rezervați vizionarea în avans, direct cu agenția noastră.

Spații

Camere5
Dormitoare5
Băi3

Suprafețe

Cameră de zi239 m²
Lot de teren158 m²
Facilități extras de IA.
Garaj
Parcare
Piscină
Terasă

Santa Cruz de Tenerife

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date