Apartamente în Eskile Long Beach într-un complex hotelier concept

Northern Cyprus
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 84 m² • al 2-lea etaj • referință: ECN-00027-35850
1.124.144 RON
Apartamente Long Beach cu vedere uimitoare la mare în Eskile Gazimagusa

Gazimagosa este una dintre cele mai mari zone rezidențiale din Ciprul de Nord. Un patrimoniu istoric solid și un număr tot mai mare de studenți universitari creează un mediu colorat în oraș, oferind diverse activități sociale. Această situație creează o valoare ridicată a investiției pentru imobiliare în Gazimagosa.

Apartamente de vânzare în Ciprul de Nord Eskile 2 km de plajă, 3 km de Golful McKenzie, 4 km de Pera Mackenzie Beach & Club, 12 km de Near East College, 16 km de Spitalul de Stat Gazimagusa, 17 km de centrul orașului Gazimagusa, 18 km de Universitatea Mediteraneană de Est, 25 km de Centrul Turistic Bafra, 46 km de Aeroportul Ercan, 54 km De la Lefkosha, la 70 km de Aeroportul Internațional Larnaca.

Proiectul de 5 blocuri cu 1000 de apartamente acoperă 44.000 m² de terenuri. Proiectul oferă 3 tipuri de opțiuni de apartamente: studio, 1 dormitor și 2 dormitoare. Rezidenții pot beneficia de numeroase facilități sociale, cum ar fi două piscine care acoperă 6.000 de metri pătrați de teren, un centru spa, o baie turcească, o saună, o sală de gimnastică, o cafenea, un bar, un restaurant, o piață, o zonă de parcare interioară și exterioară, un loc de joacă pentru copii, o mini grădină zoologică și un parc acvatic. De asemenea, puteți profita de servicii precum transfer la plajă, curățenie săptămânală, securitate nonstop și camere de supraveghere. Puteți personaliza și decora apartamentul echipat cu materiale de înaltă calitate pentru o taxă suplimentară. Apartamentele sunt dotate cu acces central la internet, sistem prin satelit și infrastructură de aer condiționat.


ECN-00027

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi84 m²
Total130 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Internet
Parcare

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2022