Confidențialitate și priveliști spectaculoase

Lutry
Casă • 12.5 cameră(e) • 450 m² • referință: 1275492
65.227.776 RON
De vânzare | Proprietatea 12. 5 camere în Lutry | Confidențialitate și priveliști spectaculoase

Poarta se deschide spre o curte frumoasă, primitoare, înconjurată de vegetație bogată și colorată. Vă invită să intrați în conacul cu arhitectura sa clasică și elegantă.

Hala este generoasă atât din punct de vedere al suprafeței, cât și al înălțimii duble. Vă încurajează să descoperiți acest loc extraordinar al vieții, în special să descoperiți sălile de recepție și panorama lor maiestuoasă.

În partea de sud, dacă priveliștea este excepțională, dimensiunea grădinii plate este unică.

Această proprietate cuprinde un conac cu două extensii recente spre sud și vest, precum și o casă independentă.

Conacul oferă un spațiu de locuit confortabil și permite o redefinire a spațiilor din volumul existent.

Pe scurt, această proprietate oferă un design excelent, cu o curte mare, clădiri amenajate pentru a profita de priveliștile excepționale și frumoasa grădină terasată.

Situată la est de Lausanne, în comuna Lutry, deasupra satului Savuit, în inima podgoriilor Lavaux, incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO, această proprietate este un adevărat promontoriu cu vedere la lac și Alpi.

Aproape de facilitățile urbane și ușor accesibil, acest spațiu de locuit excepțional oferă intimitate întineritoare, un paradis de pace și dulceața unei grădini plate mari pe unul dintre cele mai căutate dealuri din bazinul lacului Geneva.

Dacă nu există niciun stimulent pentru a părăsi această casă, locul este ideal plasat pentru cei care trebuie să se mute.

Trebuie remarcat faptul că toate orașele principale ale Elveției francofone, cu bogata lor ofertă culturală și gastronomică, se poate ajunge în mai puțin de o oră.

La aceasta se adaugă natura elvețiană, care oferă nenumărate oportunități de descoperire. Arcul Jura, Prealpii și Alpii sunt, de asemenea, foarte aproape.

Pe scurt, o situație care poate fi considerată ideală

Doriți mai multe informații despre această proprietate din Lutry? Vă invităm să solicitați un dosar de prezentare sau să ne contactați direct pentru a organiza o vizită la această proprietate.

Spații

Camere12.5
Garaje (exterior)1
Parcări (exterior)1

Suprafețe

Cameră de zi450 m²
Utilizabil580 m²
Total3788 m²

Lutry

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la lac
TipCasă
Anul construirii1960
Anul renovării2010