Apartamente cu terase într-un proiect elegant în Altıntaș, Antalya

Altıntaş
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 93 m² • referință: AYT-02796-35169
1.145.847 RON
Apartamente de calitate într-un proiect elegant în Altıntaș Aksu

Apartamentele sunt situate în Altıntaș, Aksu. Altıntash este în creștere pentru a deveni unul dintre cele mai populare locuri de locuit din Antalya. Altantash este, de asemenea, un important centru de investiții.

Apartamentele de vânzare în Antalya sunt la 6 km de plaja Lara, la 7 km de Aeroportul Internațional Antalya, la 10,1 km de centrul comercial Terra City, la 11,1 km de Spitalul Medical Park, la 16,2 km de orașul vechi și la 19,9 km de Țara Legendelor. Proiectul elegant de apartamente este situat pe un teren de 15.384 m². Proiectul oferă apartamente cu unul, două și trei dormitoare, cu terase opționale.

Complexul are multe facilități sociale. Aceasta este o piscină în aer liber, grădină comună, zonă de parcare interioară și exterioară, loc de joacă pentru copii, sistem administrativ, teren de baschet, stație de încărcare EV, centru de fitness, generator, securitate și camere de securitate.

Apartamentele sunt dotate cu interfoane vizuale, suporturi pentru haine și cabine de duș. Proiectul oferă un plan de plată ușor cu rate.


AYT-02796

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi93 m²
Total100 m²
Balcon
Grătar
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Încărcarea vehiculelor electrice
Parcare

Altıntaş

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2025