Apartamente duplex cu vedere la mare cu concept de vilă în Alanya

Büyükhasbahçe Mahallesi
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 118 m² • referință: AYT-02311-11300
1.239.085 RON
Apartamente duplex elegante de vânzare în Alanya Büyük Haas Bahçe cu vedere la mare și oraș

Apartamentele duplex sunt situate în cartierul Büyükçççe din Alanya, unul dintre cele mai populare cartiere din Antalya. Alanya este una dintre cele mai preferate regiuni ale Mediteranei, cu marea sa albastră, natura verde, frumusețea istorică, clima blândă și viața socială colorată. Arhitectura exclusivă, apartamentele duplex personalizate, care necesită o măiestrie meticuloasă cu fiecare detaliu atent proiectat, au o vedere magnifică asupra Alanyei.

Apartamentele de vânzare în Alanya se află la câțiva pași de multe facilități zilnice și sociale, la 2,4 km de plaja publică Alanya, la 2,7 km de centrul orașului Alanya, la 3 km de Alanya Life Hospital, la 5 km de plaja Damlatas, la 5,5 km de plaja Cleopatra, la 8 km de râul Dim, la 40 km de Aeroportul Alanya Gazipașa, la 136 km de Aeroportul Antalya.

14 apartamente de vânzare într-un complex de două blocuri construit pe un teren de 1.600 m². Există duplexuri penthouse cu terasă mare și duplexuri la etajul grădinii, cu o grădină separată. Complexul de lux are un lift, piscină pentru copii, piscină pentru adulți, jacuzzi, zonă de grătar, grădină, loc de joacă pentru copii, zonă de parcare în aer liber, generator și panou solar.

Spatiile interioare plate pot fi proiectate conform solicitarii clientului. Apartamentele au caracteristici precum încălzire prin pardoseală, sistem de aer condiționat, videointerfon, apă, izolare termică și fonică, sistem central prin satelit, jaluzele, geamuri duble, pardoseală din PVC, ceramică sau parchet, după preferințe și jaluzele. Opțiunile de culoare din apartamente sunt opționale și toate materialele utilizate sunt certificate TSE.


AYT-02311

Spații

Camere3
Dormitoare2

Suprafețe

Cameră de zi118 m²
Total130 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Cadă cu hidromasaj
Grădină
Grătar
Parcare

Büyükhasbahçe Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
Panoramică vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2024