Apartment for sale, The Gateway, Liverpool, Marea Britanie

Liverpool, Freemasons Row
Apartament nou • 5 cameră(e) • 3 pat. • 1 baie. • 900 m² • al 4-lea etaj
2.605.775 RON

Apartamente de lux Liverpool, A634

În scopuri investiționale sau ocupanți proprietari

 

O adăugare seismică la piața de cumpărare pentru închiriere din Liverpool, această dezvoltare de lux simbolizează o nouă eră a vieții rezidențiale într-unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie.

 

Primul zgârie-nori rezidențial în stil New York al orașului, situat la marginea Central Business District, Manhattans, apartamentele cu 1, 2 și 3 paturi din această dezvoltare inovatoare încep de la 159.950 de lire sterline și promit 6% venituri asigurate de închiriere.

 

Cu un angajament ferm față de bunăstarea chiriașilor și aducerea unei experiențe rezidențiale de clasă mondială într-un oraș cu un caracter și o cultură renumite, această dezvoltare inovatoare, eco-inspirată, cuprinde facilități rezidențiale de cel mai înalt calibru.

 

Un centru spa cu grădină liniștită, care conține o serie de facilități de agrement și recuperare, precum și poduri de grădină amenajate cu vedere la mare și la oraș, locuitorii acestei dezvoltări se vor bucura de o experiență a chiriașilor cu mult dincolo de orice pe piața actuală.

 

În plus, corpurile de iluminat și accesoriile de primă clasă care reunesc designul interior elegant al fiecărei proprietăți individuale completează o investiție care asigură randamente ridicate, de lungă durată și o cerere susținută din partea chiriașilor.

 

Deși aceasta este o oportunitate uimitoare de investiții, salutăm, de asemenea, proprietarii-ocupanți să achiziționeze unități în această dezvoltare.

 

Pentru a primi planuri de etaj gratuite, tur virtual și disponibilitate, sunați sau înregistrați-vă mai jos pentru un pachet de informații

 

Prezentare generală a proprietății

 

·         Sunați astăzi pentru a primi planul etajului și pachetul de informații

·         Zgârie-nori în stil New York

·         Prețuri de la £159,950

·         Manhattans, apartamente cu 1, 2 și 3 paturi

·         Districtul central de afaceri Liverpool

·         Poduri de grădină și terasă cu vedere la mare

·         Spa de ultimă generație

·         Caracteristici de recuperare de clasă mondială

·         Tehnologii ecologice

·         Unități comerciale, inclusiv cafenea și magazin

·         Creștere de capital de 14,5% până în 2026

·         Creștere de 10% a chiriilor până în 2026

 

 

De ce Liverpool?

 

Recent numit cel mai bun loc din Marea Britanie pentru a trăi și a lucra, Liverpool a dezvoltat rapid una dintre cele mai puternice piețe imobiliare din țară și, cu o populație profesională tânără în creștere, cererea chiriașilor pentru proprietăți de închiriat este la un nivel record.

 

Situată în înfloritorul Central Business District din Liverpool, această dezvoltare este una dintre cele mai convenabile și bine conectate reședințe ale orașului. La câțiva pași de birourile mai multor companii de renume mondial și de unele dintre cele mai importante firme juridice și financiare din Marea Britanie, chiriașii vor avea oportunități de angajare de neegalat la ușa lor.

 

Pe fondul unei economii regionale în creștere rapidă, care rezultă din investiții expansive și scheme de regenerare, piața imobiliară din Liverpool se intensifică.

 

Până în 2026, valoarea proprietăților va crește cu 14,5% în oraș, în timp ce o prognoză de creștere a chiriilor de 10% face ca acesta să fie un moment excelent pentru a investi în cumpărarea de proprietăți de închiriat.

 

Cu caracterul său de renume mondial și cultura muzicală bogată, Liverpool oferă o experiență rezidențială unică, care oferă chiriașilor echilibrul perfect între viața profesională și cea privată. Acasă la unele dintre cele mai interesante districte din Marea Britanie, inclusiv Triunghiul Baltic și celebrele Ropewalks, există ceva pentru toată lumea în acest oraș incredibil.

 

Pentru mai multe informații, sunați-ne astăzi sau înregistrați-vă mai jos pentru un pachet de informații

Spații

Camere5
Dormitoare3
Băi1
Camere1
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi900 m²
Lot de teren1600 m²
Grădină
Terasă

Freemasons Row, Liverpool

Liberă vedere la curte
Liberă vedere la mare
Liberă vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2023
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date