Apartment for sale, Reliance House, Liverpool, Marea Britanie

Liverpool, 20 Water St
Apartament nou • 3 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 600 m² • al 9-lea etaj
723.050 RON

20 Water Street Apartamente - A769

În scopuri de investiții sau ocupanți proprietari - este necesar un depozit minim de 35%

 

Situat în inima cartierului central de afaceri din Liverpool, 20 Water Street este o renovare a unei clădiri istorice, readusă la viață sub forma unor apartamente rezidențiale de lux. Arhitectura neoclasică se bucură de o fațadă grandioasă din piatră Portland în stil edwardian, care iese în evidență pe una dintre cele mai cunoscute străzi din Liverpool, la doar 1 minut de mers pe jos de clădirile iconice Royal Liver.

 

Acest apartament finalizat are vederi uimitoare și interioare elegante, bucurându-se de un amestec de caracteristici noi și arhitectura originală. Lumina care vine de la ferestrele cercevelei luminează perfect atenția la detalii. Spațiul de locuit este ideal pentru tinerii profesioniști care lucrează în centrul comercial din Liverpool, care găzduiește numeroase companii mari, inclusiv HM Passport Office și Liverpool City Region Local Enterprise Partnership.

 

Pentru a primi planuri de etaj gratuite, tur virtual și disponibilitate, sunați sau înregistrați-vă mai jos pentru un pachet de informații

 

Dezvoltarea este situată la o adresă de declarație cu o istorie incontestabilă și o poveste de spus. Chiar după colț de gara Moorfields, este, de asemenea, bine conectat la restul orașului.

 

Deși aceasta este o oportunitate uimitoare de investiții, salutăm, de asemenea, proprietarii-ocupanți să achiziționeze unități în această dezvoltare.

 

 

Prezentare generală a investițiilor

 

  • Apartament rezidential de lux
  • Districtul comercial Liverpool City Centre
  • Renovare finalizată uimitoare
  • Randamente puternice de închiriere
  • Dezvoltatorul #1 din Marea Britanie
  • Venit minim din chirii de 8,046 GBP
  • Prețuri începând de la 139,995 GBP
  •  

Investiți într-o locație istorică în centrul orașului

 

Cartierul de afaceri din centrul orașului Liverpool este cea mai aglomerată și mai înfloritoare parte a orașului. Acasă la spații de birouri de lux ale marilor companii, este inundat de tineri profesioniști pricepuți și absolvenți care au nevoie de un loc la fel de gustos pentru a trăi în apropiere.

 

În mijlocul afacerilor și comerțului de zi cu zi, arhitectura inspirată din întreaga zonă vă amintește de centrul comercial istoric Liverpool a fost întotdeauna. A fost un loc unde s-au făcut tranzacțiile, comerțul a fost finanțat și asigurat și s-au făcut bani.

 

Astăzi, acest lucru este încă cazul, deoarece Liverpool crește în importanță și bogăție globală. Numeroasele proiecte de regenerare în curs de desfășurare în oraș alimentează cantități uriașe de apreciere a capitalului care pot fi făcute pe proprietate, până la 24% până în 2024, conform celor mai recente previziuni.

 

Pentru mai multe informații, sunați-ne astăzi sau înregistrați-vă mai jos pentru un pachet de informații

Spații

Camere3
Dormitoare1
Băi1
Camere1
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi600 m²
Lot de teren1050 m²

20 Water St, Liverpool

Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2023
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date