Viață liniștită în paradisul natural din Antalya: case duplex din lemn în stil loft de vânzare

Aydınlar Mahallesi
Vilă • 3 cameră(e) • 2 baie. • 120 m² • referință: 386697
644.369 RON
694.128 RON-49.758

Ușile unei vieți calme și liniștite, împodobite cu frumusețile naturale ale Antalyei, sunt deschise pentru tine. În Döșemealtı, noul favorit al Antalyei, paradisul blues-ului nesfârșit, sunt oferite spre vânzare case din lemn în stil loft, special concepute pentru cei pasionați de natură și viață.

Viață durabilă în poala naturii

În această regiune unică în inima naturii, înconjurată de vegetație endemică, vă așteaptă o viață echipată cu normele de viață ale viitorului și o viață de care vă puteți bucura vara și iarna. Cu natura sa verde, clima rece și relațiile sincere de vecinătate, această regiune atrage atenția cu promisiunea unei vieți liniștite.

Confort modern, eleganță naturală

În site-ul nostru, care constă din 6 vile detașate atent proiectate, fiecare detaliu este luat în considerare pentru confortul și fericirea dumneavoastră. Cu o suprafață mare de 500 m², fiecare vilă combină confortul vieții moderne cu căldura lemnului natural cu designul său în stil loft. Caracteristici precum parcarea, grădina privată și amenajarea peisagistică vă așteaptă pentru a vă face viața mai plăcută.

O viață aproape de oraș, saturată de natură

Site-ul nostru atrage, de asemenea, atenția prin apropierea sa de oraș. Fiind la câțiva pași de piață și moschee, oferă o viață în care vă puteți satisface cu ușurință nevoile zilnice. De asemenea, atrage atenția prin apropierea sa de atracțiile și punctele turistice din Antalya. Acesta oferă acces ușor la mare, centrul de schi, orașul antic Termessos și centrul orașului.

Adresa vieții sigure și confortabile

Vilele noastre sunt dotate cu sisteme moderne de securitate. Vă puteți bucura de o viață liniștită pe site-ul nostru, care este supravegheat 24/7 cu camere de securitate.

Pentru informații detaliate și programare

Nu ratați această oportunitate unică! Contactați-ne acum pentru informații detaliate și vizitarea vilei. O viață liniștită și confortabilă vă așteaptă în paradisul natural din Antalya.



Această listare a fost integrată automat de programul MLS RE-OS Real Estate .

Spații

Camere3
Etaje2
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi120 m²
Total125 m²
Terasă

Aydınlar Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la pădure
TipCasă
Anul construirii2024
ÎncălzireRadiator, Cărbune