Apartament pentru Cumpărați În Bordeaux, Franţa

33200 Bordeaux
Apartament • 4 cameră(e) • 3 pat. • 92 m² • referință: 1493149
1.419.639 RON
iad Franța - Cedric VESLIN oferă: Exclusiv pe sectorul Bordeaux-Caudéran ..!!

Pentru a descoperi fără întârziere acest apartament foarte frumos, cu o zonă de living de 92m2 recent renovat și perfect întreținut, situat la etajul 1 al unei reședințe cu două etaje.

Veți aprecia această proprietate care este atât spațioasă, cât și luminoasă (orientată spre sud și vest).

Se compune dintr-o sală de intrare frumoasă, o bucătărie complet utilată și separată, o zonă de living luminoasă (cu balcon).

Pe partea de noapte, veți găsi 3 dormitoare plăcute de dimensiuni bune (14m2/14m2/11m2), o mică zonă de dressing, o baie elegantă dotată cu o cadă și o chiuvetă dublă, precum și o toaletă.

Această proprietate are, de asemenea, o mulțime de spațiu de depozitare.

Situată în sectorul "MONSEJOUR", reședința este foarte liniștită, bine conectată și aproape de toate facilitățile, cum ar fi școlile primare, colegiul, magazinele etc.....

O vizită este o necesitate... !!!


Acest anunț imobiliar este pentru 1 lot principal situat într-un condominiu care formează 538 de loturi în total, care nu fac obiectul niciunei proceduri în curs și cu o sumă de taxe de aproximativ 120 EUR pe lună (adică 1440 EUR anual) declarată de vânzător. Taxele agenției trebuie plătite de vânzător. Informații despre afișarea energiei pe această proprietate: indicele DPE C 124 și indicele GHG D 29. Informații despre riscurile la care este expusă această proprietate sunt disponibile pe site-ul Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Acest anunț imobiliar a fost scris sub responsabilitatea editorială a domnului Cedric VESLIN EI (ID 54698), agent imobiliar independent (fără fonduri de deținere), agent comercial al SAS I@D Franța înregistrat la RSAC din Bordeaux sub numărul 893691436, deținător al cardului de publicitate imobiliară în numele companiei I@D France SAS.

Spații

Camere4
Etaje2
Dormitoare3

Suprafețe

Cameră de zi92 m²
Facilități extras de IA.
Balcon

Bordeaux

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii1970
Evaluarea eficienței energetice
C
124
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)
D
29