Apartamente aproape de facilitățile de transport din Zeytinburnu, Istanbul

Merkezefendi Mahallesi
Apartament • 7 cameră(e) • 6 pat. • 3 baie. • 193 m² • referință: IST-01518-35787
5.949.528 RON
Apartamente în cadrul unui complex din Zeytinburnu, Istanbul la câțiva pași de tramvai

Apartamentele de vânzare sunt situate în cartierul Zeytinburnu din Istanbul, pe coasta Mării Marmara. Zeytinburnu a fost întotdeauna una dintre zonele preferate din Istanbul.

Apartamente de vânzare în Zeytinburnu Istanbul: 300 mt până la tramvai și autostrada E-5, 350 mt până la Metrobus, 1 km până la Spitalul privat, 2 km până la Olivium Mall, 3 km până la Marea Marmara, 5 km până la Piața Sultanahmet, Piața Eminonu. La 8 km și 32 km de Aeroportul Internațional din Istanbul.

În complex sunt 467 apartamente și 15 unități comerciale, care este format din 9 blocuri. Complexul include caracteristici precum zone verzi, băi decorative, camelii, sală de gimnastică modernă, teren de baschet și fotbal, baie turcească, saună, locuri de joacă pentru copii, sistem de securitate și camere video non-stop, șapte zile pe săptămână, gestionarea complexului, zone de parcare interioare și exterioare.

Apartamentele au bucătărie închisă, baie privată și balcon.

Apartamentele, unde se folosesc materiale de primă clasă, au electrocasnice încorporate, infrastructură internet prin fibră, ușă din oțel, sistem de interfon, parchet laminat și ceramic, cabină de duș, tâmplărie PVC, uși și ferestre de balcon.


IST-01518

Spații

Camere7
Dormitoare6
Băi3
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi193 m²
Total298 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Intercom
Internet
Parcare
Piscină

Merkezefendi Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024