Imobiliare confortabile La un kilometru de stația de metrou Istanbul

İkitelli Osb
Apartament • 4 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • 98 m² • referință: IST-01349-31473
2.611.890 RON
Proprietăți spațioase cu balcoane într-un complex all inclusive din Basaksehir

Basaksehir găzduiește multe complexe noi. Acesta atrage atenția investitorilor și se bucură de un mediu prietenos cu familia. Basaksehir este, de asemenea, proiectat în funcție de aspectul orașului și găzduiește multe complexe cuprinzătoare.

Proprietățile de vânzare din Istanbul sunt la 29 km de Aeroportul din Istanbul, la 35 km de Podul Martirilor 15 iulie, la 37 km de tunelul Eurasia, la 8 km de Mall din Istanbul, la 7 km de Basin Express Road și la 1 km de stația de metrou.

Complexul complex, construit pe o suprafață de 25.029 metri pătrați, este format din șase blocuri cu 9 etaje și trei blocuri cu două etaje. Complexul conține 400 de proprietăți în total. Există o baie turcească, saună, spa, grădină comună, generator, loc de joacă pentru copii, zonă de parcare interioară, zonă de parcare pentru oaspeți, piscină, terenuri de baschet și fotbal și săli de jocuri în complex.

Proprietățile includ o cameră de zi, o bucătărie separată, o baie privată, o baie și un balcon. Numărul de dormitoare, băi și balcoane poate varia în funcție de tipul proprietății. Proprietățile au cabine de duș, aparate de bucătărie, dulapuri de baie și bucătărie, uși din oțel, pardoseli ceramice și laminate, TV central prin satelit și ferestre din PVC.


IST-01349

Spații

Camere4
Dormitoare3
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi98 m²
Total137 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Facilități extras de IA.
Grădină
Parcare

İkitelli Osb

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2025