Apartamente la câțiva pași de plaja din Eskelçalar

Northern Cyprus
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 53 m² • 1st etaj • referință: ECN-00425-35763
694.359 RON
Apartamente de vânzare într-un complex lângă mare în Eskile, Cipru de Nord

Zona Eskile din Cipru, care a fost clasată pe primul loc printre cele mai potrivite zone marine pentru investiții de către revista Forbes de renume mondial, este situată pe coasta de nord-est a insulei. Eskileh, care a fost una dintre cele mai preferate zone pentru investitorii străini în ultimii ani, se află la o scurtă călătorie cu mașina de orașele Famagusta, Nicosia și Girné. Regiunea are numeroase restaurante, centre de divertisment interioare și exterioare, magazine de legume, piețe, farmacii și spitale.

Apartamente de vânzare în Eskileh, Ciprul de Nord: 450 m la Eskile-Karpaz Main Road, 1 km la mare, 2,5 km la Eskileh, 4 km la McKenzie Bay, 5 km la Pera Mackenzie Beach & Club, 13 km la Near East College, 16 km la Spitalul de Stat Famagusta, 17 km la Universitatea din estul Mediteranei și 47 km la aeroport Ercan este la 73 km de Aeroportul Internațional Larnaca.

Apartamentele de vânzare sunt situate în 5 blocuri cu câte cinci etaje fiecare. Există un sistem de camere de supraveghere în grădina comună a complexului. Există o zonă de parcare în aer liber pentru fiecare apartament. Complexul are o piscină în aer liber, restaurant, cafenea, birou de gestionare a închirierilor și magazine. Toate tipurile de apartamente sunt proiectate ca plan deschis. Apartamentele au dulapuri de bucătărie, dulapuri de baie și toaletă și dulapuri încorporate. Există, de asemenea, caracteristici de îmbunătățire a confortului, cum ar fi un sistem central prin satelit, infrastructură de internet, infrastructură de aer condiționat și sistem de interfon.


ECN-00425

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi53 m²
Total59 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Grădină
Intercom
Internet
Parcare

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2026