Apartment for sale, The Hive, Londra, Marea Britanie

Luton, Castle Street
Apartament nou • 3 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 600 m² • al 8-lea etaj
1.273.297 RON

Stupul, A858

 

În scopuri de investiții sau ocupanți proprietari - este necesar un depozit minim de 35%

 

Un nou cartier interesant se formează în Luton. Bine ați venit la The Hive, o dezvoltare rezidențială extrem de modernă, care unește oamenii prin apartamente îndrăznețe cu 1 și 2 dormitoare și o gamă impresionantă de facilități de cinci stele. Există 67 de apartamente în total, constând din structuri cu 1 și 2 dormitoare, toate cu o abordare diligentă axată pe design. Fiecare spațiu de locuit este adaptat chiriașilor, cu spațiu maxim de depozitare și ferestre cu înălțime completă pentru a permite multă lumină naturală.

 

Hive aruncă toate celelalte dezvoltări din Luton din apă în ceea ce privește facilitățile oferite în întreaga locație. De la un concierge de 24 de ore și o aplicație exclusivă pentru rezidenți până la terase private de lux, tot ceea ce se poate imagina este accesibil la câțiva pași.

 

Hive oferă toate avantajele vieții urbane mari pentru mai mult de jumătate din prețul proprietăților comparabile din centrul Londrei. Situat la 23 de minute de Londra St Pancras și King's Cross, și la numai 15 minute de gara principală, care face legătura cu al 5-lea cel mai aglomerat aeroport din țară, Aeroportul Luton din Londra, The Hive este un oraș de navetiști hotspot.

 

Pentru a primi GRATUIT Info Pack, planuri de etaj, tur virtual și disponibilitate, sunați sau înregistrați-vă mai jos pentru un pachet de informații

 

Vă rugăm să luați legătura cu noi dacă doriți să discutați despre această investiție imobiliară sau alte oportunități de cumpărare pentru a închiria. RWinvest este una dintre cele mai importante companii de investiții imobiliare din Marea Britanie. Ne-am conectat cu peste 100.000 de investitori anteriori și am asigurat tranzacții de investiții cu randament ridicat cu randamente garantate pentru clienții noștri din Marea Britanie și din străinătate.

 

Deși aceasta este o oportunitate uimitoare de investiții, salutăm, de asemenea, proprietarii-ocupanți să achiziționeze unități în această dezvoltare.

 

Prezentare generală a investițiilor

 

Specificații de lux

Aproape de Train Links și Aeroportul Luton

Codul poștal central LU1

Parcare și terase la fața locului

Zonă de regenerare de 1,5 miliarde de lire sterline

Creșterea prețurilor cu 17% până în 2025

Venit minim din închiriere de la 10,250 GBP

5% returnare închiriere

Prețuri începând de la 200.000 GBP

 

De ce să investești în Luton?

 

Un loc ideal pentru a trăi pentru profesioniștii care lucrează în centrul Londrei, dar care doresc să închirieze în afara orașului aglomerat și extrem de scump, Luton oferă mediul rural, prețuri mai accesibile ale proprietăților și scheme extinse de regenerare care stimulează creșterea capitalului în zonă.

 

London Borough Council a injectat 1,5 miliarde de lire sterline într-un program de investiții străine pentru a transforma orașul Luton în următorii 20 de ani. Acest masterplan ambițios include o zonă de întreprindere aeroportuară, un parc de afaceri, modernizări la Luton Mall, o linie de cale ferată DART de 200 de milioane de lire sterline, un nou stadion de fotbal de 200 de milioane de lire sterline, un spațiu de lucru de 2.400 de metri pătrați în cartierul cultural Luton și multe alte proiecte.

 

Luton a fost votat cel mai bun loc din 2018 pentru navetiștii din Londra. Este, de asemenea, cel mai accesibil oraș de navetiști, are o populație în creștere de peste 230.000 și găzduiește angajatori multinaționali majori, cum ar fi Vauxhall Motors, Astra Zeneca, TUI Travel și EasyJet.

 

Pentru mai multe informații, sunați-ne astăzi sau înregistrați-vă mai jos pentru un pachet de informații

Spații

Camere3
Dormitoare1
Băi1
Camere1
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi600 m²
Lot de teren1050 m²
Administrator de clădire 24/7
Aer condiționat
Alarmă
Antenă satelit
Centru de fitness
Grădină
Intercom
Internet
Lift
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Mobilat
Parcare
Piscină
Securitate
Facilități extras de IA.
Terasă

Castle Street, Luton

TipApartament
Anul construirii2023
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date