Teren într-o reședință de lux din Dubai Meydan

Dubai
Teren • referință: DXB-00074-35672
23.370.906 RON
Parcele de vânzare în zona complexă de living din Dubai Square

Situat în Piața Dubai, acest complex rezidențial de lux se bucură de o locație prestigioasă în inima orașului. Ea face apel la diferite stiluri de viață prin combinarea conceptelor de reședință, case, vile și terenuri. Acesta oferă o atmosferă relaxată locuitorilor săi într-un mediu înconjurat de viață naturală și zone verzi, promițând în același timp o viață plină de sport, divertisment și oportunități sociale.

Datorită locației centrale a proiectului, la 9 minute de spitale și clinici, la 10 minute de districtul de golf Meydan, la 15 minute de Business Bay și de școlile internaționale, la 20 de minute de Dubai Mall, centrul orașului și Aeroportul Internațional Dubai.

Parcele de vânzare în Dubai sunt situate în Meydan, și atrage ochiul cu locația sa prestigioasă în centrul orașului. Există multe facilități în zonele comune, cum ar fi o piscină mare în aer liber, trasee de mers pe jos și jogging, trasee de ciclism, săli de sport, restaurante, facilități de wellness și o piscină cu bărci cu vâsle. Rezidenții pot profita de diverse facilități sportive, inclusiv CrossFit, tenis, fotbal, înot, baschet, squash și arte marțiale. De asemenea, sunt disponibile activități precum zone de meditație și yoga, un studio de dans și cursuri pentru mamă și copil. Proiectul include, de asemenea, zone speciale pentru copii, deoarece zonele de activitate, cum ar fi locurile de joacă pentru copii, piscina ecologică pentru copii, locurile de joacă și Kids Bio Living Farm asigură timpul plăcut al copiilor. În cele din urmă, spațiul de locuit ecologic are 27.000 de metri pătrați de grădini amenajate magnifice, umbrite de măslini vechi de mii de ani din întreaga lume.

Terenurile din proiect oferă o oportunitate ideală de investiție pentru cei care doresc să aibă o vilă privată construită după propriul gust.

Ne puteți contacta pentru a vă construi proprietatea de vis cu aceste parcele, care prezintă avantajul plății în rate și vor fi livrate într-un timp scurt.


DXB-00074

Suprafețe

Total875 m²
Aer condiționat

Dubai

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipTeren
Anul construirii2025