Vile detașate exclusive în Republica Turcă a Ciprului de Nord Girne, Ozankoy

Northern Cyprus
Casă • 5 cameră(e) • 4 pat. • 5 baie. • 246 m² • referință: ECN-00418-35656
4.167.155 RON
Vile detașate cu piscină privată într-un complex din Ciprul de Nord Ozankoy

Ozankoy este un oraș din Republica Turcă a Ciprului de Nord. Regiunea Ozanköy, care este conectată la regiunea Gerni, este renumită pentru măslinii săi și frumusețea naturii lor. Atrăgând atenția cu textura sa istorică și arhitectura tradițională, Ozanköy este una dintre atracțiile turistice ale insulei. Atmosfera liniștită a zonei și monumentele istorice vă oferă experiențe nostalgice. Orașul este renumit pentru străzile sale pitorești și casele tradiționale cipriote care poartă urme ale istoriei Ciprului.

Vile de vânzare în Ciprul de Nord, Girne se află la 300 m de centrul de divertisment pentru copii, la 820 m de transportul public rutier, la 1 km de supermarketuri, la 2 km de hoteluri exclusiviste și locuri de divertisment, la 3,1 km de Kyrenia English School, la 3,6 km de universități, la 4,4 km de centrul Girne, la 29,4 km de Aeroportul Internațional Ercan și la 74,2 km de Aeroportul Larnaca.

Proiectate cu 4, 6 dormitoare și 3 tipuri diferite, vilele detașate au caracteristici precum o zonă spațioasă de grădină, hobby room, piscină privată, zonă de parcare, sobă cu lemne turnate, infrastructură prin satelit, internet și infrastructură de aer condiționat. În vilele separate, ceramica antiderapantă și rezistentă la umiditate este preferată pentru podelele umede, iar izolația termică și fonică este asigurată în toate camerele.


ECN-00418

Spații

Camere5
Dormitoare4
Băi5
Balcoane4

Suprafețe

Cameră de zi246 m²
Total294 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Grădină
Internet
Parcare

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipCasă
Anul construirii2026