Vile elegante lângă terenul de golf din Marbella

San Pedro de Alcantara
Casă • 6 cameră(e) • 5 pat. • 4 baie. • 482 m² • referință: AGP-00882-35682
12.202.435 RON
Vile ecologice cu 5 dormitoare lângă terenul de golf Marbella

Proiectul, care constă în vile noi, este situat în Marbella, San Pedro, centrul de locuit privilegiat al Costa del Sol. Cartierul San Pedro oferă o viață confortabilă datorită climatului său minunat, plajelor cu nisip, mării limpezi și terenurilor de golf de renume mondial. Restaurante cu stele Michelin, viață de noapte colorată și proiecte rezidențiale special concepute sunt situate aici. San Pedro este un centru de viață de lux care îmbină frumusețea sa naturală, bogăția culturală și atmosfera cosmopolită.

Vilă de vânzare în Marbella; situată în San Pedro de Alcántara, se află la câțiva pași de centrul orașului. Vilele sunt aproape de o varietate de facilități zilnice, cum ar fi o școală internațională, facilități sportive, restaurant, centru de wellness și teren de golf. În plus, vilele sunt situate la 2 km de coastă și plaje, la 5 km de Puerto Banus și Golden Mile, la 12 km de centrul orașului Marbella și la 65 km de Aeroportul Internațional Málaga.

Există un total de 5 vile detașate și twin în proiectul boutique, unde 4 vile sunt oferite spre vânzare. Vilele sunt proiectate cu caracteristici ecologice și durabile. Complexul înconjurător are spații comune potrivite pentru viața socială. Proiectul are locuri de joacă pentru copii, o grădină verde și o secțiune de yoga pentru proprietarii de vile.

Vilele invită lumina naturală în interior în timp ce se conectează la interior și exterior datorită ferestrelor glisante mari. Parterul oferă o atmosferă spațioasă datorită bucătăriei deschise, zonelor de luat masa și de living. Dormitoarele sunt situate la etaj. Vila este dotată cu echipament de bucătărie și dulapuri încorporate.


AGP-00882

Spații

Camere6
Dormitoare5
Băi4
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi482 m²
Total595 m²
Aer condiționat
Balcon
Piscină
Terasă

Marbella

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipCasă
Anul construirii2024
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date