Clădire de cumpărat în El Escorial, Spania - PRODUS DE INVESTIȚII

El Escorial, 16 C. de San Sebastián
Bloc cu apartamente închiriate • Niveluri divizate • referință: PROMO-EL ESCORIAL
6.468.199 RON

PRODUS PENTRU INVESTIȚII - CASĂ NOUĂ DE VÂNZARE

LA VÂNZARE. Conform Raportului Tehnic, 84% din noua clădire de locuințe este finalizată. în inima orașului consolidat El Escorial, un oraș ales ca nucleu reprezentativ al Sierra de Madrid, alături de primărie, gară, agenție fiscală, un loc privilegiat de cerere mare pentru locuințe, fie pentru cumpărare, închiriere pe termen lung sau închiriere de vacanță.

Clădirea nou construită are 11 apartamente disponibile pentru a fi exploatate pentru închiriere rapidă ca Airbnb, transformând-o în uz turistic, cu 1, 2, 3 și 4 dormitoare de la 56 la 128 de metri, cu 8 locuri de parcare și 13 camere de depozitare care deservesc acest mare bloc de case unifamiliale. Pe un teren de 451 de metri pătrați are 1399 de metri construiți pe 4 etaje.

Valoarea acestei clădiri finisate la prețul de piață al unei case uzate este în prezent de 2.902.000 €, dar datorită stării sale actuale neterminate, reducerile pertinente se fac până la atingerea cifrei pentru care este oferită.

Valoarea pe metru pătrat a locuințelor noi din zonă se ridică la 3400 de euro, astfel investiția generează o marjă aproximativă de 30% profit la vânzare și 7% la închirieri pe termen lung, 15% pe an după cheltuieli.

Dacă vrei să explorezi oportunitatea de afaceri imobiliare cu cifrele exacte și analiza profitabilității tale, îți stăm la dispoziție pentru a organiza o videoconferință prin Google Meet și pentru a-ți explica toate detaliile operațiunii.

Casa ta în Sierra Real State în www.tucasaenlasierra.com

Spații

Etaje4
Apartamente11
Balcoane9
Garaje (interior)8
Balcon
Garaj

16 C. de San Sebastián, El Escorial

Southeast orientare
TipClădire
Anul construirii2007
Tip construcțieBeton
MediuCalm, Rezidențial, Munte
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date