Vile cu 2 dormitoare și piscină, Polis, Pafos

Poli Crysochous
Vilă • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 110 m² • Parter
3.134.747 RON

Vilele de pe plajă au fost concepute pentru a se amesteca sensibil cu mediul lor privilegiat. Toate desenele sunt formate din patru volume care creează o experiență de viață secvențială și fără probleme, în care există o frumusețe rafinată în simplitatea sa. Volumele curg conducându-vă la zona de living în plan deschis și la spațiul în aer liber pentru a vă relaxa și a vă bucura de viața mediteraneană. Datorită orientării atente a vilei, multe dintre case au vedere uimitoare la mare din zonele de living.

Spațiul interior și exterior a fost acordat în egală măsură, cu caracteristici unice, inclusiv zone de living exterioare spațioase, cu șeminee și pergole umbrite care difuzează lumina naturală a soarelui, creând o umbră moale și o experiență confortabilă de viață în aer liber.

În interiorul caselor sunt echilibrate cu caracteristici ale arhitecturii moderne, care sunt perfect combinate cu eleganța rustică. Caracteristicile de design expun materiale naturale care sunt amestecate cu finisaje lucrate manual, creând o senzație discretă, dar luxoasă.

Finisajele curatoriate și contrastele pământii caracterizează aceste vile. Fiecare are un simț unic al stilului, în care materialele tactile creează o experiență confortabilă, dar rafinată de viață pe plajă, folosind materiale, texturi și tonuri locale pentru a evidenția caracteristicile unice centrale.

Materialele au fost atent selectate pentru senzația lor autentică, dar modernă, cu tactil și căldură pentru a oferi un sentiment de confort și familiaritate. Paleta armonioasă de pământ folosește nuanțe de culori pastelate și plantații indigene pentru a compensa materiile prime rafinate.

Plantarea formală clasică în jurul terasei și plantarea liberă în grădină sporesc sentimentul mediteranean cu specii indigene și mirosul distinctiv de flori de portocal și pini în aer.

Cartierul rezidențial are un parc de fitness în aer liber, care oferă echipamente și o varietate de modalități de a rămâne în formă și de a vă bucura de aer liber.

Suprafata interioara: 110 mp

Lot: 509 mp

2 dormitoare + 2 băi

Vilele cu 2 dormitoare încep de la 630.000 €, care includ 19% VAT. TVA-ul poate fi redus la 5% în anumite circumstanțe. Livrare: 20 de luni de la semnare.

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi110 m²
Lot de teren509 m²
Aer condiționat
Grădină
Grătar
Internet
Parcare
Piscină
Piscină în aer liber
Sală de mese

Poli Crysochous

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date