Splendidă faleză

Villette
Casă • 12.5 cameră(e) • 430 m² • referință: 1240703
60.933.725 RON
De vânzare | Casa celor 12. 5 camere în Villette | Proprietate splendidă pe malul apei

Această proprietate magnifică situată pe malul lacului Geneva, oferă o vedere splendidă la lacul Geneva și la munți.

Cu locația sa privilegiată pe prima linie cu care se confruntă lacul, această casă vă permite să vă bucurați de o experiență unică pe malul apei.

Orientat spre sud-vest, beneficiază de soare optim pe tot parcursul zilei.

Proprietatea este formată din două locuințe cu o suprafață totală de locuit de 430 m2. Trecerea de la o locuință la alta se poate face printr-o scară interioară, o scară exterioară sau printr-un lift. Cele două case pot fi, de asemenea, complet separate datorită intrărilor lor independente.

Casa principală de 320 m2 pe 2 niveluri include 6 dormitoare și 6 băi. Primul nivel pe un singur nivel este dedicat zonei de zi cu săli de recepție orientate spre sud, oferind vederi panoramice ale lacului și oferind acces la diverse terase spațioase. Al doilea nivel este rezervat zonei de noapte.

Apartamentul independent de 3,5 camere are o suprafață de aproximativ 110m2. Acesta cuprinde o frumoasă sală de recepție cu bucătărie alăturată, 2 dormitoare, 1 sală de duș, o toaletă separată și un dulap pentru coloana de spălare.

Proprietatea se bucură de intimitate perfectă și are privilegiul de acces direct la lac cu o barcă echipată cu șine de lansare.

Situată între Lausanne și Vevey, în regiunea Lavaux, această casă de pe malul apei este situată în orașul Bourg-en-Lavaux, mai precis în Villette.

Terenul se întinde de-a lungul lacului și oferă o față semnificativă a lacului.

Nu există niciun pasaj pietonal autorizat de-a lungul țărmului, altul decât pasajul ofițerului vamal, care practic nu mai este utilizat.

Gara Villette se află în imediata vecinătate, iar accesul la autostradă este în apropiere.

Școlile primare și secundare sunt situate în comuna Bourg-en-Lavaux până la 8th HarmoS și apoi în Puidoux.

Pe scurt, această proprietate este una dintre puținele care oferă o astfel de suprafață cu malul lacului în regiune, un vis

Doriți mai multe informații despre această casă 12. 5 camere în Villette? Vă invităm să solicitați un dosar de prezentare sau să ne contactați direct pentru a organiza o vizită la această proprietate.

Spații

Camere12.5
Parcări (exterior)1

Suprafețe

Cameră de zi430 m²
Total1834 m²
Lift

Bourg-en-Lavaux

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la lac
Southwest orientare