APARTAMENT ELEGANT DE VÂNZARE - MILANO VIALE CORSICA

Milano, Viale Corsica, 39, 20133 Milano MI, Italy
Apartament • 5 cameră(e) • 3 pat. • 1 baie. • 142 m² • al 3-lea etaj
3.931.414 RON

Acest apartament exclusivist de vânzare este situat într-o zonă rezidențială elegantă din Milano, la jumătatea distanței dintre centrul orașului și aeroportul Milano Linate.
Situat într-o clădire elegantă de epocă, cu serviciu de concierge și lift, apartamentul de 142 mp, situat la etajul al treilea, oferă spații mari și confortabile. Intrarea dublă întâmpină oaspeții într-un living luminos cu un balcon lung, un spațiu în aer liber unde vă puteți bucura de momente de relaxare în aer liber și puteți admira priveliștea. Ulterior, un coridor lung cu depozitare duce la zona de dormit formată din trei dormitoare duble deservite de o baie spațioasă cu fereastră, din care se pot obține două băi. În plus, proprietatea are o bucătărie funcțională cu vedere la un balcon privat.
În coridor există un coș de fum cu posibilitatea de recuperare.
Soluția este completată de o pivniță mare și un loc de parcare privat în curtea interioară a clădirii dotată cu o poartă automată.
Proprietatea are nevoie de renovare.

Locația de la Viale Corsica 39 oferă confort și accesibilitate la diverse facilități, cum ar fi magazine, restaurante și transport public, făcând din acest apartament nu numai un spațiu exclusivist și relaxant, ci și o alegere practică pentru viața urbană din Milano.

Spații

Camere5
Dormitoare3
Băi1
Camere1
Parcări (interior)1

Suprafețe

Cameră de zi142 m²
Administrator de clădire 24/7
Balcon
Lift
Parcare

Viale Corsica, 39, 20133 Milano MI, Italy, Milano

Liberă vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii1900
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date