Semi-Detașat House: de vânzare în Londra

Londra
Casă semi detaşată • 6 pat. • 2 baie. • referință: 3386290
8.099.776 RON
8.678.332 RON-578.555
Oferind două camere de recepție spațioase, una împodobită cu o fereastră fermecătoare, cornișă complicată și un șemineu confortabil, această casă emană căldură și caracter. Bucătăria bine utilată permite accesul la o grădină orientată spre sud, la fel ca și sala de recepție / sala de mese suplimentară, invitând mese în aer liber și momente de relaxare sub cer.

Urcați la nivelurile superioare pentru a descoperi șase dormitoare generos proporționate, inclusiv unul cu baie proprie, alături de o baie de familie, promițând confort și comoditate pentru fiecare membru al gospodăriei. Cu aspectul său versatil și spațiul amplu, această proprietate prezintă o pânză goală pentru cei cu viziune, oferind posibilități nelimitate de a crea o casă de familie cu adevărat personalizată. În plus, cu potențial de extindere, această proprietate invită cumpărătorul cu discernământ să adapteze și să extindă amprenta sa deja impresionantă.

Cleveland Road este situat la aproximativ 1 km de opțiunile extinse de transport, magazine, baruri și restaurante de pe Ealing Broadway. Ealing este, de asemenea, renumit pentru spațiile sale deschise, inclusiv Haven Green, Cleveland Park și Pitshanger Park. Pitshnager Lane, odată premiată cu cea mai bună stradă principală din Marea Britanie pentru gama sa de cafenele, brutării și magazine independente, este la doar o scurtă plimbare.

Stația Ealing Broadway oferă servicii de metrou District & Central line, Heathrow Connect, Great First Western mainline către Londra Paddington și vest, iar acum este deservită de noua linie Elizabeth. Stația West Ealing este situată la aproximativ 0,5 mile distanță, care este, de asemenea, deservită de linia Elizabeth și a redus drastic timpul de navetă în centrul Londrei.

Cleveland Road este, de asemenea, o locație deosebit de bună pentru accesarea mai multor școli demne de remarcat, care includ, Notting Hill și Ealing High School pentru fete și St. Benedict's School pentru băieți.

Spații

Dormitoare6
Băi2
Facilități extras de IA.
Grădină

Londra

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Școală primară
Școală secundară
Vederi și orientare extras de IA.
Sud orientare
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date