Apartamente de investiții într-un complex de lux în Itemesgut Ankara

Yapracık
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 158 m² • referință: ESB-00088-33541
1.010.117 RON
1.168.714 RON-158.597
Apartamente într-un proiect complex imens în Ankara Itemesgut

Apartamentele nou construite sunt situate în cartierul Itemesgut din Ankara, Turcia. Mega proiectul oferă o locație liniștită și centrală, departe de zgomotul orașului, cu acces ușor la facilități. Regiunea este foarte populară printre investitorii locali și străini și oferă potențial pentru profituri mari.

Apartamente de vânzare în Ankara Itemesgut sunt situate într-un proiect complex imens, cu un design unic. Complexul se află la 5 km de Parcul Goksu, la 9 km de stația de metrou Koro, la 17 km de Piața Kizilay și Parcul Kogolu, la 24 km de Çankaya Atakoli și la 34 km de Aeroportul Esenboga.

Proiectul este format din 2 faze și 4 ansambluri rezidențiale cu o suprafață totală de 20.000 m². Pe lângă designul arhitectural elegant, complexul imens oferă multe facilități bogate locuitorilor. Aceste facilități includ o piscină interioară, peisaj mare, iaz, baie turcească, sală de fitness, camere de aburi, saună, loc de joacă, parcare interioară, foișoare, securitate non-stop, șapte zile pe săptămână, terenuri de volei și baschet, spații hobby, cafenele și restaurante. .

Complexul imens oferă tipuri de apartamente cu unul, două și 4 dormitoare, precum și opțiuni de bucătărie în plan deschis sau detașat. Apartamentele de lux au tavan de 3,25 metri. Apartamentele au băi, băi proprii, dressinguri și balcoane. Apartamentele de vânzare au, de asemenea, acoperitoare de podea umede și umede de înaltă calitate și acoperiri de podea. Apartamentele au, de asemenea, seturi încorporate de 5 piese, care includ un cuptor, hotă, șemineu, frigider și mașină de spălat.


ESB-00088

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi158 m²
Total212 m²
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Grădină
Parcare

Yapracık

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024