Vile cu piscină privată și grădină in Alanya, Turcia

Kargıcak Belediyesi
Casă • 5 cameră(e) • 4 pat. • 4 baie. • 300 m² • referință: AYT-03012-35577
4.228.932 RON
Vile de vânzare cu piscină privată și grădină în cadrul complexului din Alanya, Turcia

Alanya se caracterizează prin istoria sa bogată și frumusețea naturală, fiind cea mai preferată regiune de coastă din Marea Mediterană. Cu nivelul său economic și cultural ridicat, Alanya este o regiune potrivită pentru viață și investiții. Vilele din Kargicak sunt situate în mijlocul naturii și oferă vedere panoramică la mare, chiar de la înălțime.

Vile de vânzare în Alanya Turcia sunt situate convenabil, la 2,8 km de plajă, la 3 km de Mahmutlar, la 16 km de centrul orașului Alanya, la 25 km de Aeroportul Alanya Gazipașa și la 130 km de Aeroportul Antalya.

În complexul mare care oferă activități bogate similare conceptului de hotel de 5 stele, există nu numai reședințe de lux în clădiri, ci și 16 vile independente și semi-independente.

Facilitățile sociale sunt piscine deschise și închise, centru spa, saună, zone mari de grădină, zone de joacă deschise și închise pentru copii și parcări.

Vilele au piscină privată și grădină. Aceste vile de investiții sunt dotate cu podele, iluminat, uși interioare și exterioare, cabine de duș în băi, dulapuri de baie și bucătărie, balcoane și balustrade pentru scări. Vilele au, de asemenea, infrastructuri de electricitate, apă și încălzire.


TIP ALB-03012

Spații

Camere5
Dormitoare4
Băi4
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi300 m²
Total340 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Grătar
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Grădină

Kargıcak Belediyesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipCasă
Anul construirii2025