Woodcote Grove Road, Coulsdon

Coulsdon, 76 Woodcote Grove Road
Casă • 4 cameră(e) • 4 pat. • 2 baie. • referință: 00011817
£765,000

Agenții imobiliari Frost sunt încântați să ofere pieței această casă de familie semi-detașată spațioasă și foarte bine prezentată din 1930, găsită într-o locație rezidențială populară, cu patru dormitoare generoase, toate cu dulapuri încorporate, o grădină frumoasă din spate și o bucătărie foarte modernă și o cameră de utilități separată, aceasta este o achiziție excelentă pentru cineva care dorește pur și simplu să "se mute direct".

Cazarea pe scurt constă în; verandă închisă, hol de intrare, WC pentru oaspeți, o bucătărie foarte modernă sală de mic dejun cu unități ample, un blat de lucru din cuarț și bar de mic dejun, aparate integrate și o plită pe gaz, aceasta duce la o cameră de utilitate modernă și practică, de aici puteți accesa garajul supradimensionat ideal pentru o mașină și cerințe de depozitare, există, de asemenea, o ușă spre grădina din spate, În plus, la parter aveți o sală de mese în față, cu un bovindou caracteristic, iar camera de recepție din spate este un loc minunat pentru a vă relaxa, cu vedere la grădină.

La etaj de la debarcader se acceseaza cele patru dormitoare generoase, toate cu dulapuri incorporate, dormitorul matrimonial are o baie proprie de dimensiuni mari, iar baia de familie este moderna si completeaza celelalte dormitoare.  Sub rezerva permisiunilor de planificare necesare, există posibilitatea de a se extinde în mansardă pentru a crea un dormitor matrimonial mare, cu vederi uluitoare asupra Purley / Coulsdon.  Afară, în față, există parcare pentru până la patru mașini, iar grădina din spate de dimensiuni mari are o terasă distractivă și este practic nivelată, ideală pentru toată familia și adunările din lunile de vară.  Alte caracteristici includ geamuri duble și încălzire centrală pe gaz.

Situat la doar câteva minute distanță de centrul vibrant al orașului, locuitorii se vor bucura de o plimbare ușoară de 10 minute la o gamă largă de magazine și restaurante, inclusiv Waitrose, Pizza Express, Café Nero, Tesco Express, Aldi și Costa Coffee, împreună cu facilități locale extinse. Restaurantele locale de tip boutique, cum ar fi restaurantul tapas Los Arcos evaluat la 4,5 stele, fac seara perfectă. Conectivitatea perfectă este asigurată cu facilități de transport la ușa dvs., făcând naveta o briză. Gara Coulsdon South oferă legături frecvente spre Podul Londrei în 21 de minute, spre Londra Victoria în 28 de minute și spre centrul orașului Croydon în 6 minute. Autostrada M25 este, de asemenea, la doar 10 minute de mers cu mașina.

Zona înconjurătoare este cunoscută pentru multe școli excelente de stat și private, care includ local Chipstead Valley, Smitham, St. Aidans Catholic, Woodcote Primary and High School, Keston, Old Coulsdon C of E și Oasis Academy. Mai departe puteți găsi John Fisher School, Oakwood School, Riddlesdown Collegiate și renumitele Wallington Girls, Whitgift și Wilsons.

Spații

Camere4
Dormitoare4
Băi2
Garaj
Grădină
Parcare

76 Woodcote Grove Road, Coulsdon

Evaluarea eficienței energetice
D