Apartament mobilat la preturi accesibile in complex cu activitati

Çınarcık
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 30 m² • al 2-lea etaj • referință: YVX-00130-35482
215.130 RON
Apartament mobilat cu un dormitor aproape de mare și toate facilitățile din Yalova Çınarcık

Yalova este unul dintre centrele frecvent preferate pentru vacanțe și viață lungă datorită apropierii sale de marile orașe, adecvării sale pentru turismul de vară și de iarnă și fiind un oraș liniștit unde marea și natura se întâlnesc. Orașul Genarcic este unul dintre centrele de vară indispensabile datorită plajelor sale curate și locurilor de divertisment.

Apartament de vânzare în Yalova se află la câțiva pași de centrul orașului Kourou, de mare și de facilitățile sociale. Apartament de vânzare în Yalova este la 500 m de mare, 11 km de centrul Yalova și debarcaderul de feribot, 35 km de Podul Osmangazi și 68 km de Aeroportul Sabiha Gokcen.

Complexul de 238 apartamente este construit pe o suprafață de teren de 19.000 m² și este format din 10 blocuri. Acest complex format din clădiri cu 4 etaje cu ascensoare oferă o viață confortabilă.

Apartamentul este proiectat cu un dormitor și un balcon. Apartamentul mobilat are mobilier pentru living și dormitor, produse albe și aer condiționat. Apartamentul are o structură spațioasă și spațioasă, cu dulapuri de bucătărie, baie, parchet și podele ceramice. Aerul condiționat este disponibil în apartament și gata de utilizare după cumpărare. Izolarea termică sub tencuială a fost aplicată pe placarea exterioară a spațiilor rezidențiale.


YVX-00130

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi30 m²
Total40 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Mobilat
Piscină
Saună

Çınarcık

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2018