Casă pentru Cumpărați În Níjar, Spania

Níjar
Vilă • 5 cameră(e) • 5 pat. • 3 baie. • 251 m² • referință: 2207-2929JUP/1285
2.465.690 RON
Oportunitățile apar de câteva ori în viață și aceasta poate fi una dintre ele. Dacă sunteți în căutarea unei case exclusiviste într-un mediu privilegiat, tocmai a intrat în vânzare.

O vilă spectaculoasă de vânzare situată în inima Parcului Natural Cabo de Gata, o zonă protejată de mare valoare ecologică și pitorească. Vila este înconjurată de o grădină impresionantă de peste 9000 m2, cu pomi fructiferi și plante autohtone.

După turul grădinii minunate, stăm pe veranda de intrare a zonei de sud, care este pregătită cu mobilierul esențial pentru a ne bucura de climatul minunat care ne înconjoară. La intrarea în casă, suntem întâmpinați de o sală confortabilă de 20 m2 pregătită să petrecem momente bune citind sau să bem o cafea. În zona de est a casei găsim camera de zi de aproape 25 m2, un loc privilegiat unde putem fi foarte confortabili cu șemineul iarna sau bucurându-ne de soare vara datorită orientării sale spre sud-est. În plus, și în această zonă găsim un birou de lucru și dormitorul matrimonial cu baie proprie completă, dressing și vedere la grădină.

În zona de vest a casei, în ceea ce privește holul de intrare, sunt restul camerelor cu vedere la grădină, o baie completă și o altă zonă specială a casei, în acest caz vorbim despre bucătărie, care este perfect echipată și distribuită pentru a petrece momente plăcute gătind. Și ce ar fi o bucătărie fără o cămară mare de aproape 8 m2 unde puteți păstra toate acele alimente care mai devreme sau mai târziu vor fi gătite.

In zona de nord a casei si iesind din bucatarie, vom accesa un living exterior dotat cu gratar, copertina extensibila, chiuveta si o gradina independenta precum si privata.

Odată ce vizita la acest etaj s-a încheiat, din hol putem coborî la etajul inferior al casei, care este la fel de pregătit ca și etajul principal. Are un dormitor, baie, cameră de depozitare și garaj mare de 34 m2 pentru mai multe vehicule.

Evidențiați diferite caracteristici importante atât ale casei, cât și ale zonei exterioare. In ceea ce priveste casa, este o casa construita cu materiale de cea mai buna calitate, proiectata cu o nota mediteraneana unde holul de intrare este considerat axul principal al casei, cu cele 4 orientari, ferestre performante in raport cu izolatia acustica/termica si plasele de tantari, intregul acoperis fiind dotat cu panouri solare pentru a realiza o casa cu o capacitate ridicata de eficienta energetica si alarma.

Grădina care înconjoară întreaga casă a fost îngrijită încă de la finalizarea construcției casei. Irigare prin picurare pe tot terenul, diferite prize de apă distribuite în întreaga fermă în cazul în care irigarea trebuia efectuată manual, are, de asemenea, un depozit mare echipat cu toate instrumentele necesare pentru întreținerea fermei, rezervor propriu de aproximativ 38/40 m3 și iluminare completă pe tot terenul.

Pe scurt, este o proprietate unică într-o zonă liniștită, rezidențială și sigură, la doar câteva minute de plaje precum Mónsul sau Genoveses și cele mai importante sate din Parcul Natural Cabo de Gata.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a stabili o vizionare.

*Preț curent + taxe = 529.650 euro (7% ITP). (Acest preț nu include taxele notariale și de registru. Cotele aplicate sunt cele mai mari, iar cumpărătorul, datorită caracteristicilor sale, poate beneficia de unele deduceri fiscale).

Există o prevedere pentru clienți, fișa de informații prescurtată a casei (D. I. A), decretul 218/2005, Boja 217 din 07/11/2006.

Spații

Camere5
Dormitoare5
Băi3

Suprafețe

Cameră de zi251 m²
Lot de teren9740 m²
Alarmă
Grătar
Terasă
Facilități extras de IA.
Garaj
Grădină
Mașină de spălat vase

Níjar

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date