Apartamente în Mersin Mezetli la câțiva pași de toate facilitățile

Merkez
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 42 m² • referință: ICX-00063-29558
465.279 RON
Apartamente de vânzare într-un proiect hibrid situat în Mersin Mezitli

Apartamentele noi de vânzare fac parte dintr-un proiect concept hibrid într-o locație prestigioasă din Mersin Mezetli. Mersin este considerat unul dintre cele mai importante orașe cu clima, geografia, terenurile fertile, bogăția istorică și plajele. Regiunea Mezitli are o locație valoroasă în oraș, facilități sociale zilnice, școli, piețe, mall-uri și frumusețe naturală.

Apartamente de vânzare în Mersin Mezitli sunt situate pe strada principală și într-una dintre zonele cele mai dens populate, cu opțiuni alternative pentru transportul public. Apartamentele noi sunt la 750 m de centrul comercial Soleil, la 900 km de Teatrul în aer liber, la 1,5 km de plajă, la 2 km de spital, la 5 km de centrul comercial Sayapark, la 6 km de portul de agrement, la 9 km de centrul comercial Forum, la 82 km de Aeroportul Internațional Çukurova și la 98 km de Aeroportul Adana Shakirpașa.

Apartamentele noi sunt situate într-un proiect hibrid care include magazine, birouri și apartamente. Proiectul cu 9 etaje atrage atenția prin locația sa valoroasă. Există facilități, cum ar fi zone de parcare interioare și exterioare, securitate non-stop, șapte zile pe săptămână, lift, sistem de camere, sală de gimnastică și generator.

Apartamentele cu unul și două dormitoare au living, bucătărie open island, baie privată și balcon. În apartamentele noi, caracterizate prin materiale de înaltă calitate și producție calificată, este preferabil să se utilizeze parchet și pardoseli umede.


ICX-00063

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi42 m²
Total55 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Parcare

Merkez

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024