Scoateți banii Honey - O oportunitate incredibilă așteaptă în Bo Oakdale, Bellville!

Cape Town
Casă detaşată • 4 pat. • 3 baie. • 313 m² • referință: 21f79ab1-a5cc-4b19-b933-d1a506d25039
701.876 RON

!! SCOATE BANII DRAGĂ!! 

O oportunitate incredibilă așteaptă atât cumpărătorii de case, cât și investitorii pricepuți în comunitatea vibrantă din Bo Oakdale, Bellville.

Pentru cumpărătorul de case, această proprietate este mai mult decât cărămizi și mortar, este o comoară de caracteristici și facilități moderne care vă vor lăsa complet uimiți!

Pentru investitorul abil, îl așteaptă o poartă către oportunități și posibilități nesfârșite. Cu campusul Tygerberg la doar o aruncătură de băț (0,95 kilometri), imaginați-vă potențialul profitabil al transformării acestei proprietăți în cazare studențească căutată. Cererea este mare, iar oportunitatea este coaptă pentru a fi luată.

Jertfă: 

4 dormitoare, 3,5 băi, spații de locuit versatile pentru confort, bucătărie modernă spațioasă, cameră Braai cu spațiu de divertisment frumos proiectat pălărie duce perfect la o piscină unică, rotundă, perfectă pentru găzduirea întâlnirilor și crearea de amintiri de durată. Un singur garaj automatizat cu intrare directă în casă și parcare acoperită securizată.

Extra:

Echipat cu un invertor, sistem de osmoză inversă, panouri solare, rezervoare de apă, gheizer solar și un foraj, asigurând durabilitate și eficiență.

Numai cumpărători serioși - Nu lăsați această oportunitate să vă scape printre degete, aceasta este șansa dvs. de a deține o felie de paradis în Bo Oakdale.

Nu ezita, sună acum pentru a programa o vizionare și pentru a descuia ușa viitorului tău!

Vizionări doar pe bază de programare!

Spații

Dormitoare4
Băi3
Camere1
Garaje (interior)1
Parcări (interior)1
Parcări (exterior)4

Suprafețe

Cameră de zi313 m²
Lot de teren495 m²
Intern313 m²
Aer condiționat
Alarmă
Antenă satelit
Garaj
Piscină

Cape Town

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Autostradă
Centru sportiv
Clinică de spital
Magazine
Școală secundară
Transport public
Northeast orientare
TipCasă
ÎncălzireSolară
ID7002001-49856