Gata de investiții apartamente de închiriat în Serik, Mneimmen

85. Yıl Cumhuriyet Mahallesi
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 48 m² • 1st etaj • referință: ADB-00052-35446
314.173 RON
Este ușor să închiriați apartamente pentru investiții într-o clădire din Izmir, la câțiva pași de universitate

Mneimen, care atrage atenția prin amplasarea sa aproape de centrul orașului cu proiectele sale noi și de înaltă calitate, este singura zonă naturală în care orașul se poate extinde spre nord. Apartamentele de investiții sunt situate în Serik, cunoscut sub numele de Minimin Student District. Universitatea este construită cu o capacitate de 8.000 de studenți pe o suprafață de 80.000 de metri pătrați, iar capacitatea sa în creștere face din Serik o zonă de investiții. Minimalin rămâne zona preferată pentru apartamente de vânzare în Izmir.

Apartamentele de vânzare sunt la 200 m de stația de autobuz, piață, cafenele și farmacie, la 1 km de colegiu și universitate, la 7 km de gara Menemen și centrul districtului și la 60 km de Aeroportul Adnan Menderes.

Clădirea este formată din 73 de apartamente, construită pe o suprafață de teren de 1079 m² și conține duplexuri cu o singură utilizare a grădinii, apartamente duplex la etajul mijlociu și acoperiș. - Intrări la apartamentele de la parterul grădinii.

Apartamentele au bucătărie în plan deschis, living, dormitor, balcon, terasă, cabină de duș, ușă din oțel, pardoseli din ceramică și lemn, ferestre din PVC și sistem de încălzire cu gaz natural.


ADB-00052

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi48 m²
Total55 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift
Terasă

85. Yıl Cumhuriyet Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024