Apartament complet renovat de cumpărat în Malaga, Spania

Málaga, 20 Calle Pedro Gómez Chaix
Apartament • 3 cameră(e) • 2 baie. • 124 m² • al 6-lea etaj
1.591.919 RON

Vă prezentăm un apartament luminos cu orientare exterioară triplă (Sud-Est-Nord) cu o distribuție excelentă, situat în Plaza de Pedro Gómez Chaix, lângă Av. de Andalucía.

Recent renovată, această casă oferă trei dormitoare, dintre care unul este en-suite cu un dressing spațios și baie proprie, plus o a doua baie pentru celelalte două dormitoare. Camera de zi-sufragerie spațioasă și bucătăria separată adaugă versatilitate și funcționalitate mediului.

Situat la etajul al șaselea al clădirii, acest etaj oferă vederi panoramice și iluminare naturală în toate direcțiile. Ferestrele mari, toate echipate cu jaluzele electrice, asigură intimitate și control al luminii în funcție de preferințe.

Cu 124m2 construite, din care 118 m2 corespund casei, această casă oferă un spațiu generos și bine distribuit pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră. Clădirea, în stare perfectă, are un portal recent renovat.

Situată în zona Carranque, lângă Av. de Andalucía, această enclavă oferă o combinație ideală de liniște și accesibilitate. În plus, apropierea de diferite linii de autobuz și de pista de biciclete facilitează deplasarea în oraș.

Cu o gamă largă de servicii la dispoziția dumneavoastră, acest cartier consacrat oferă o calitate excepțională a vieții.

Cu un cost al impozitului pe proprietate de 349,87 € / an și o proprietate comună de 82 € / lună, această casă oferă o valoare excelentă pentru bani. În calitate de proprietari, nu există costuri suplimentare pentru taxele de administrare a proprietății, asigurând o tranzacție fără probleme.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe detalii și pentru a programa o prezentare.

Spații

Camere3
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi124 m²
Aer condiționat
Alarmă
Apartamente pentru oaspeți
Lift
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Sală de mese

20 Calle Pedro Gómez Chaix, Málaga

Nord orientare
Sud orientare
Vest orientare
TipApartament
StareNou
RangStandard înalt
Anul construirii1978
Anul renovării2024
MediuCalm, Rezidențial, Verde
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date