Apartamente cu unul și două dormitoare într-un complex din Nilufer Bursa

Kayapa Mahallesi
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 86 m² • 1st etaj • referință: YEI-00178-34335
558.117 RON
Apartamente mobilate într-un proiect elegant în Hasan Agha Nilufer

Hasan Agha este un cartier popular din Bursa, adesea preferat de tineri. Acesta oferă acces ușor la drumurile principale și la siturile industriale. Cu cea mai mare stradă a orașului construită recent, cartierul oferă o valoare investițională ridicată.

Apartamentele de vânzare din Bursa sunt situate lângă strada Naımısulanoğlu. Se află la 7 km de centrul orașului Gürkul, la 10 km de Universitatea Uludağ, la 18 km de Spitalul de Stat din Bursa, la 33 km de portul de feriboturi Mudanya și la 40 km de centrul de schi Uludağ, centrul turistic deschis pe tot parcursul anului. Proiectul oferă, de asemenea, o oră și jumătate de mers cu mașina de Aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul.

Proiectul are un design contemporan, deoarece constă dintr-o clădire cu 9 etaje. Are locuri de parcare interioare și exterioare, izolație termică și fonică și un capac de piatră pe fațada exterioară.

Apartamentele sunt disponibile în opțiuni cu unul și două dormitoare. Fiecare apartament are balcon, bucătărie deschisă și sistem de încălzire prin pardoseală. Apartamentele sunt complet mobilate, ceea ce este excepțional în regiune. De asemenea, mobilierul și electrocasnicele sunt de înaltă calitate și sunt destinate apartamentelor. Proiectul este ideal pentru locuințe și leasing.


YEI-00178

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi86 m²
Total97 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift
Mobilat
Facilități extras de IA.
Parcare

Kayapa Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024