Apartamente moderne în Antalya Altintaș

Altıntaş
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 43 m² • referință: AYT-04145-35394
815.543 RON
Apartamente în proiect cu o zonă socială mare în Altıntaș

Apartamentele sunt situate în Aksu, cartierul Altıntaș, unul dintre noile cartiere de investiții din Antalya. Altıntaș este regiunea în care se află cele mai luxoase și mai valoroase proiecte de construcții din Antalya.

Apartamente de vânzare în Antalya Altıntaș se află la 4,5 km de cele mai apropiate plaje Lara, la 6,6 km de cascada Lara Düden, la 7,7 km de Aeroportul Antalya, la 8,5 km de centrul comercial Terra City, la 13 km de centrul comercial Debu Outlet și de mall-ul din Antalya.

Proiectul a fost construit pe o suprafață de teren de 5.700 de metri pătrați și este format din două clădiri formate din câte 7 etaje fiecare. Proiectul include un teren de baschet și volei, parcare interioară și exterioară, o piscină în aer liber, spații verzi și un loc de joacă pentru copii. Proiectul constă în apartamente duplex cu unul, două și 3 dormitoare, cu caracteristici precum lift, generator pentru zonele comune și sistem de camere de securitate.

Fiecare apartament va avea un aparat de aer condiționat invertor marca Bosch, un set de bucătărie din 3 piese, încălzire prin pardoseală și toaletă. Ușile camerelor interioare ale apartamentelor vor fi uși vopsite. Podelele umede ale apartamentului (baie, bucătărie, coridor, balcon) vor fi acoperite cu ceramică. DULAPURILE DE BUCĂTĂRIE VOR FI FABRICATE FOLOSIND PANOUL LACK ȘI MDF.


AYT-04145

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi43 m²
Total50 m²
Aer condiționat
Balcon
Lift
Piscină

Altıntaş

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2024