Vile detașate cu 4 dormitoare într-o locație centrală din Bursa Nilufer

Kültür
Casă • 5 cameră(e) • 4 pat. • 4 baie. • 245 m² • 1st etaj • referință: YEI-00175-35405
3.017.328 RON
Case de design elegante într-o locație centrală în Bursa Nilufer

Vilele elegante sunt situate în cartierul Gumuștepe, situat în cartierul Nilufer, care și-a câștigat o mare faimă datorită numeroaselor proiecte de vile pe care le-a întreprins. Zona este aproape de oraș și cufundată în natură. Cunoscut pentru aerul său proaspăt și priveliștile panoramice ale orașului, este un favorit general în rândul familiilor.

Vile de vânzare în Bursa Nilufer se află la 3 km de cel mai faimos și mai mare centru comercial din oraș, la 10 km de Universitatea Uludag, la 17 km de Spitalul Orașului Bursa, la 24 km de debarcaderul de feriboturi Mudanya, la 23 km de stațiunea de schi Uludag și la aproximativ o oră și jumătate de mers cu mașina de Aeroportul Sabiha Gökçen.

Vilele sunt situate în proiectul construit pe o suprafață de teren de 2500 m². Există un total de 8 vile detașate în proiect. Fiecare vilă are grădină proprie și parcare.

Designul interior al vilelor va fi livrat cu gresie, faianță, ceramică și pereți din ipsos satinat. Exteriorul și grădina vor fi livrate definitiv. Vilele au 4 dormitoare și toate au baie privată. Există, de asemenea, un dressing într-o cameră. Subsolul este proiectat pentru a servi ca zonă de locuit comună, iar camera de zi de aproximativ 60 de metri pătrați este foarte spațioasă și utilă. În vile se utilizează un sistem de încălzire prin pardoseală și se asigură izolarea termică și fonică cu vată bazaltică.


YEI-00175

Spații

Camere5
Dormitoare4
Băi4
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi245 m²
Total320 m²
Antenă satelit
Balcon
Terasă

Kültür

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la oraș
TipCasă
Anul construirii2024