Strada Clinton 428

New York
Casă • 3 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • referință: 9930496
19.638.400 RON

Bine ați venit la 428 Clinton St- casa pe care ați așteptat-o - o casă meticulos renovată și restaurată în grădinile Carroll.

Fiecare detaliu a fost atent analizat, de la camerele elegante și spațioase până la designul impecabil.

Pe măsură ce pășiți în foaierul frumos și practic de intrare, veți aprecia imediat farmecul și funcționalitatea acestei case. Etajul grădinii are o bucătărie centrală cu blaturi luxoase din marmură și backsplash, electrocasnice de top și o cămară mare.

În spatele bucătăriei este o cameră de familie care se deschide într-o curte luxuriantă / grădină care amintește de o zonă rurală engleză.

Pivnița oferă spațiu amplu de depozitare, o zonă de spălătorie de dimensiuni complete și sisteme noi curate.

Bijuteria coroanei acestei case este podeaua salonului, cu tavane înalte și detalii originale meticulos restaurate. Intrarea din față duce la un foaier cu intrare deschisă și la o sală de mese formală, care are un scaun minunat la fereastră și rafturi de cărți încorporate.
Camera de zi, cu tavanele sale uimitoare și mantia de marmură, are vedere la grădină - creând un spațiu uluitor și grațios.

La ultimul etaj, veți găsi tavane înalte în dormitorul din față, care are, de asemenea, un dressing spațios. Dormitorul din spate este luminos și aerisit, iar baia luminată oferă chiuvete duble. Un colț de birou și o a doua mașină de spălat și uscător completează acest etaj. Situată la doar o stradă de Carroll Park și Court Street și la două străzi de trenurile F / G și Smith Street, această casă de oraș este amplasată în inima fermecătoarelor și vibrantelor grădini Carroll.

Are cu adevărat tot ce ți-ai putea dori sau ai nevoie, ambalat frumos în tine.

casă foarte proprie.
Extras includ:
Sistem de filtrare a apei în 2 faze, aer condiționat multi-zonă cu echilibrarea camerei
Termostate, construit în centrul de divertisment cu Sonos.

Spații

Camere3
Dormitoare3
Băi2
Aer condiționat
Grădină
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase

New York

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipCasă
Anul construirii1899