Penthouse cu vedere la lac cu terasă pe acoperiș

Versoix
Pod • 4 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 137 m² • al 9-lea etaj • referință: AVGMFY
9.122.487 RON
Acest frumos penthouse de colț, cu vedere panoramică la lac și Alpi, ocupă etajele 9 și 10 ale unei clădiri perfect întreținute din fermecătorul sat Versoix.

Cu o suprafață EIP de 137 m2, este distribuit după cum urmează:

Holul mare de intrare cu spațiu de depozitare și toaletă pentru oaspeți se deschide spre un living plăcut, cu șemineu și acces la o loggie orientată spre lac. Zona de living are bucătărie utilată și utilată, cu zonă de luat masa și balcon.

Zona de dormit are un hol cu dulapuri, un dormitor matrimonial cu acces la aceeași loggie ca și camera de zi, un al doilea dormitor și o baie cu coloană de spălătorie.

Accesibil din holul de intrare printr-o scară, spațiul de pe acoperiș oferă o cameră multifuncțională cu o fereastră care servește acum ca saună, precum și o terasă superbă de aproape 60 m2, cu vedere panoramică la lac până la Lausanne, precum și Alpi. Acesta din urmă are, de asemenea, o sală de duș cu toaletă.

O pivniță completează acest apartament cu un potențial foarte mare. În plus, este posibil să închiriați un loc de parcare în aer liber pentru 50 CHF pe lună.

In imediata vecinatate a magazinelor, Port-Choiseul, a drumurilor principale, dar si a aeroportului si a viitorului sediu mondial al bancii Lombard-Odioer, acest apartament reprezinta o ocazie rara de a fi descoperit rapid.

Spații

Camere4
Etaje9
Dormitoare2
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi137 m²
Facilități extras de IA.
Saună
Terasă

Versoix

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vedere la lac
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la munți
TipApartament
Anul construirii1970