Proiect de apartament care prezintă un apartament cu 3 dormitoare în Sunut Lombok

Sekaroh
Apartament nou • 6 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • 90 m² • Ultimul etaj • Disponibil începând cu 28.12.2025
416.114 RON

de vanzare: 80 Years Leasehold

Explorați acest apartament cu 3 dormitoare situat în Sunut Lombok. Acest living spațios, care cuprinde trei dormitoare și o cameră de zi, este perfect pentru familiile numeroase sau pentru un grup de prieteni care necesită camere suplimentare pentru diverse scopuri. Apartamentul are trei dormitoare separate, oferind spații individuale pentru intimitate și personalizare.

Toate apartamentele noastre au un balcon generos cu vederi captivante. Unitățile de la parter oferă opțiunea suplimentară a unei grădini și acces la o piscină.

Aruncați o privire în viziunea noastră pentru aspectul viitor al clădirii de apartamente. Fațada exterioară va fi împodobită cu pietre ușoare locale, armonizându-se cu lemnul și ghivecele de flori integrate pentru a da aspectului general o notă naturală.

Apartamentul cu trei dormitoare și o cameră de zi este conceput pentru familii mari.

Întregul balcon va fi învăluit în verdeață din ghivece de flori integrate. Alături de ziduri de piatră, tavane din lemn și balustrade, balconul va emana o atmosferă unică, cu vedere la mare, în special la apus sau la răsărit.

Toate apartamentele vor avea ferestre mari din sticlă, cu vedere din dormitoare și camere de zi care se extind până la balcon și verdeața luxuriantă din exterior. Arhitectul grădinii noastre va selecta cu atenție plantele care se integrează perfect în conceptul general al stațiunii. Odată ce ați experimentat-o, nu veți dori să părăsiți acest loc.

Apartamentul are living, bucătărie și vedere. În plus, veți descoperi trei dormitoare cu două băi.

Spații

Camere6
Dormitoare3
Băi2
Camere2

Suprafețe

Cameră de zi90 m²
Lot de teren90 m²
Aer condiționat
Balcon
Lift
Mobilat
Parcare
Piscină în aer liber
Sală de mese
Securitate
Facilități extras de IA.
Piscină

Sekaroh

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2024