Proiect de vilă cu 2 dormitoare în Sunut Lombok

Sekaroh
Vilă • 4 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 120 m² • Parter • Disponibil începând cu 28.12.2025
393.436 RON

De vânzare: 80 Years Leasehold vile moderne cu 2 dormitoare, introducând Sunny Villa pe încântătoarea insulă Lombok. Locația sa excelentă în cadrul stațiunii noastre, aproape de piscină și plajă, îl face o alegere excelentă pentru o reședință. Selecția materialelor a fost meticuloasă; Pietrele albe și accentele calde din lemn creează o atmosferă captivantă, în special în serile răcoroase.

Pășiți în Vila Sunny prin vizualizarea noastră și asistați la fațadele vilei împodobite cu pietre și încadrate cu lemn, creând o îmbinare armonioasă cu împrejurimile naturale. Explorați vilele viitoare, fiecare o dovadă a măiestriei rafinate și a armoniei de coastă.

Vila Sunny cu doua dormitoare este adaptata pentru cupluri sau prieteni. Intregul perimetru din jurul vilei va fi invaluit de diverse plante si copaci, formand un gard viu natural. Împreună cu piscina, promite să fie locul chintesențial pentru relaxare pe această insulă tropicală. Este refugiul perfect, doar pentru tine.

Toate vilele au ferestre mari din sticlă. Vederea din dormitor va fi atât pe terasă, cât și pe verdeață. Plantele vor fi selectate de arhitectul grădinii noastre și se vor încadra în întregul concept al stațiunii. Nu veți dori să părăsiți acest loc.

Vilele cu vedere uimitoare, grădină, terasă, living, bucătărie. De asemenea, veți descoperi două dormitoare cu o singură baie

Spații

Camere4
Dormitoare2
Băi1
Camere1

Suprafețe

Cameră de zi120 m²
Lot de teren149 m²
Aer condiționat
Grădină
Mobilat
Piscină
Sală de mese

Sekaroh

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la grădină
TipCasă
Anul construirii2024