Apartament nou - Thônex

Thônex
Apartament • 3 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 60 m² • referință: 4918003
4.755.389 RON
- Condiție nouă
- 1 parcare interioara

Parc du Martin Pêcheur este o zonă rezidențială formată în principal din case individuale răspândite de-a lungul mai multor alei și care poate fi accesată prin intermediul Route d'Ambilly.
La capătul unuia dintre aceste cul-de-sacs, la 17 Parc du Martin-Pêcheur, va fi ridicată această nouă reședință, care îndeplinește standardul THPE (Very High Energy Performance). Constând din 6 unități de condominiu cu 3 și 4 camere, construcția este de așteptat să fie finalizată în 2025. Reședința Martin-Pêcheur va avea 3 niveluri cu 2 apartamente pe nivel, precum și un subsol destinat să găzduiască parcările, pivnițele, o spălătorie comună și camera cazanelor.

Apartamentele cu 4 camere, inclusiv acest lot, vor avea o suprafață PPE de 97 m2. Cele de la parter vor avea o terasă și o grădină. Astfel, suprafața totală în aer liber va fi de aproximativ 223m2 pentru unul și 353m2 pentru celălalt. La nivelul intermediar, fiecare apartament cu 4 camere va avea și o terasă de 26,50 m2. Cele 2 apartamente penthouse vor fi apartamente cu 3 camere de 60m2 PPE, care vor beneficia de o terasă mare de aproximativ 51 m2.
Aceste apartamente noi, care combină modernitatea și confortul, vor atrage toți cei care caută un loc prietenos și liniștit pentru a trăi.

Spații

Camere3
Dormitoare1
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi60 m²
Utilizabil60 m²
Facilități extras de IA.
Parcare

Thônex

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.